Vi har sammensat et brag af en nytårsmenu til alle ved bordet, og endda sørget for endnu flere menu-muligheder end de foregående år.

Som noget nyt, har vi i år sammensat en fiskemenu, som kommer med en cremet jordskokkesuppe med hummer til forret, rimmet torsk med beurre blanc til hovedret og en festlig chokoladedessert.

Vi har selvfølgelig også vores klassiske 3-retters menu med oksemørbrad, og vores vegetariske version af nytårsmenuen.

Se de forskellige nytårsmenuer her

Vi giver natmaden

Når du bestiller din mad hos os, vil vi gerne gøre din aften ekstra god. Derfor får du natmad med til din 3-retters nytårsmenu.
Natmaden er en populær genganger fra sidste år, nemlig vores hotdog-kit.

Du får bløde, luftige brioche brød, lækre pølser fra det bornholmske slagteri Hallegaard, hjemmelavet remulade, ketchup, sennep og syltede rødløg.

Bestiller du vores vegetarmenu, får du selvfølgelig dejlige veggie-pølser til din hotdog.

Se alle retterne og bestil her

Nyd din nytårsmenu med god samvittighed

Vi har indenfor de seneste år investeret massivt i klimavenlig energi.
I begyndelsen af 2018 tændte vi for 160.000 solcellepaneler i vores solcellepark i Nees – i vest Jylland. Ligeledes har vi fået installeret et solcelleanlæg på vores eget tag, og det vil sige at alle årets nytårsmenuer er produceret mere klimavenligt end nogensinde.

Vi har også fortsat vores samarbejde med den britiske organisation ’Carbon Free Dining’, som betyder at Cofoco Food garanterer, at der på dine vegne bliver plantet et træ til gavn for miljø og lokalbefolkning i Tanzania for hver solgte nytårsmenu.