Hummes med bagt græskar

Alternativ julefrokost-menu

Er du en af dem, der efterhånden er ved at være godt træt af at tygge i de samme, kedelige julefrokost-retter år efter år, og er du derfor i år på jagt efter en alternativ julefrokost-menu? Så kan du finde inspiration lige her. En lækker julefrokost behøver nemlig ikke bestå af varm leverpostej, fiskefilet og karrysild, og det er derfor bestemt tilladt at lade sig inspirere af alternative opskrifter.

Egentlig er det kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan servere til din julefrokost, men her på siden giver vi nogle gode bud, der eventuelt kan give dig lidt inspiration. Overvej at lave en alternativ julefrokost-menu i form af en omgang juletapas. På denne måde serverer du en alternativ, men moderne menu forklædt i juletoner, og det er noget dine gæster helt sikkert vil blive begejstrede for.

Er det ikke en jule-tapas, du lige havde i tankerne, så er ting som confiterede andelår, hjemmerøget laks, svinekam, flødekartofler, marineret kylling, bagte rødbeder eksempler på ting, du kan servere i stedet for den traditionelle menu,

Lad Cofoco Food stå for den alternative menu

Har du svært ved at beslutte dig for en utraditionel menu, så kan du med fordel lade Cofoco Food stå for det. Vi er eksperter i at finde på alternative retter, og i fællesskab med dig kan vi sammensætte den perfekte menu. Hvad end du måtte have af særlige ønsker til din menu, så forsøger vi altid bedst muligt at imødekomme disse – og det gælder naturligvis også, hvis der skal tages hensyn til allergier mm. Vidste du desuden, at vi også kan tilbyde en vegansk eller vegetarisk julefrokostmenu? Hvad end du har af ønsker til din alternative julefrokost-menu, kan du stole på, at vi leverer nogle unikke smagsoplevelser, der vil skabe det perfekte centrum for din julefrokost. Kontakt os i dag for yderligere information.