Cofoco Convenience Food
- vores professionelle storkøkken

Hos Cofoco Food har vi udviklet et stort sortiment af convenience food, der dækker alle dagens måltider. Alt fra morgenmadens skyr og rugbrød med ost og smør til mættende måltidssalater eller nærende wraps og sandwich, smagfulde snacks til at tage med på farten, eller den enkle og nemme hverdagsret til middagsbordet. Alt sammen med et stærkt fokus flere grøntsager, god smag og godt håndværk. Men selvom mad er centrum for alt, hvad vi gør, kan det ikke stå alene.

Kunder skal let kunne genkende Cofoco Food baseret på vores emballage, branding og udtryk, og hurtigt kunne afkode kvaliteten og håndværket bag. Vi arbejder derfor kontinuerligt med vores emballage, branding og identitet som en del af den samlede oplevelse.

Vi producerer en lang række convenienceprodukter til blandt andet 7-Eleven, føtex, Irma, Meny og nemlig.com, samt flere førende supermarkeder og danske fødevareproducenter.

Vores produkter

Et produktsortiment, der dækker alle dagens måltider

Convenience i den danske detailhandel

Cofoco Foods convenienceprodukter er på hylderne i flere førende supermarkeder og nærbutikker, og i tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi præcise produkter til deres hylder og unikke ønsker, hvad end det er måltidet til morgen, middag eller aften. 

Du finder Cofoco Foods convenienceprodukter hos:

7-Eleven, Føtex, Føtex Food, Netto, Irma, Super Brugsen, Nemlig.com, Mad & vin, Meny, Spar og Min købmand

Kontakt os her

White- eller private-label til din fødevarevirksomhed

Har du en mindre eller større fødevarevirksomheder, og ønsker du at opskalere eller specialisere dine produkter, så er Cofoco Food det rette sted for dig. 

Cofoco Food har igennem flere år udviklet og understøttet unikke produkter til mange fødevarevirksomheder, som ønsker at deres produkter produceret af professionelle kokke med et solidt håndværk.

Kontakt os her

Nyheder

Få serveret alle ting Cofoco - fra nye restauranter, menuer og initiativer til at gøre vores industri mere bæredygtig.