Nyheder 14.10.20

Årets julefrokost 2020

2020 er fløjet af sted og pludselig står vi her, og skal til at planlægge dette års julefrokost. Med vores eksklusive julebord behøver du hverken at stresse over at skulle købe ind, eller at skulle stå i køkkenet i flere timer. Vi har forberedt en traditionel julemenu med and og steg, og har gjort det nemt for dig at forberede maden, til dine gæster kommer.

Klassisk eller vegetarisk julefrokost

Vores populære julefrokost kommer i to udgaver i år – en klassisk og en vegetarisk.

Vores traditionelle julefrokostmenu byder på 9 forskellige anretninger, med flæskesteg, sild, and og hvad der ellers hører sig til af danske juleretter.

Se vores traditionelle julemenu her

Vi har også sammensat et spændende bud på et vegetarisk julebord, der er velsmagende og gennemtænkt. Her serverer vi ligeledes 9 anretninger med tarteletter, cremet sellerisalat, kartoffelfondant, hjemmelavet syltet rødkål, risalamande med kirsebærsauce og flere andre lækre retter.

Se vores vegetariske julemenu her

Klimavenlig julefrokost

Vi har indenfor de seneste år investeret massivt i klimavenlig energi. I begyndelsen af 2018 tændte vi for 160.000 solcellepaneler i vores solcellepark i Nees i Vestjylland. Ligeledes har vi fået installeret et solcelleanlæg på vores eget tag, og det vil sige at alle årets nytårsmenuer er produceret mere klimavenligt end nogensinde.

Vi planter træer

Vi har også fortsat vores samarbejde med den britiske organisation ’Carbon Free Dining’, som betyder at Cofoco Food garanterer, at der på dine vegne bliver plantet et træ til gavn for miljø og lokalbefolkning i Tanzania for hver solgte nytårsmenu.

Læs mere om vores træplantningsprojekter i Mexico på https://reforestationlatam.org/ og på vores indlæg her på nyhedsbloggen.Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her