Nyheder 25.01.21

Cofoco Food x Copenhagen Fashion Week AW 21

Cofoco Food er ikke de eneste, der er begejstrede for samarbejdet. Cecilie Thorsmark, CEO hos Copenhagen Fashion Week, fortæller:

Vi er meget glade for partnerskabet med Cofoco Food, som gør det muligt for os at tilbyde alle brands i den officielle showkalender bæredygtige måltider, der er helt i tråd med vores ambitioner.

Når den københavnske modeuge går af stablen i digitalt format fra d. 2.-4. februar 2021, er Cofoco Food selvfølgelig med igen! Vanen tro serverer vi bæredygtig vegetarisk og vegansk mad til modellerne, designerne og resten af crewet bag Copenhagen Fashion Week.

Alle brands på Copenhagen Fashion Week har nemlig underskrevet et etisk charter, der garanterer nærende og sund mad til alle modeller, der arbejder under modeugens officielle program.

Madordningen til modeugen indeholder derfor et lækkert udvalg af vores bæredygtige vegetariske og veganske wraps, salater, raw-barer og en læskende most fra Bornholms Mosteri. Det hele er selvfølgelig pakket i bæredygtigt materiale og 100% plastikfrit.

Vores samarbejde med Copenhagen Fashion Week strækker sig over i alt fire modeuger, hvilket vil sige til og med modeugen i sommerhalvåret 2021. Vi glæder os enormt meget til igen at være en del af dette event, der betyder så meget for dansk og skandinavisk mode.Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her