Nyheder 02.10.19

Cofoco Foods julefrokost 2019

Der er heldigvis længe til jul, men som en gammel læresætning siger, kan man aldrig være i for god tid. Derfor har vi allerede nu åbnet for muligheden for at bestille årets julefrokost fra Cofoco Food. Med Cofoco Foods klassiske og vegetariske julebord behøver ingen at stresse over at handle ind eller stå i køkkenet i flere timer. Vi har nemlig forberedt alt og pakket det, så man let kan sammensætte et lækkert julebord til sin julefrokost.

Klassisk julefrokost

Det klassiske julebord byder på i alt ni serveringer med alt fra gravad islandsk laks over gammeldags modnede sild med æggesalat til frikadeller lavet på frilandsgris ⎼ og selvfølgelig en klassisk risalamande til at slutte af på. 

Vegetarisk julefrokost

Har man et nytårsforsæt om at spise mindre kød i det nye år, kan man tyvstarte lidt og bestille vores vegetariske julefrokost. Her byder vi på alt fra en salat med bagte jordskokker og syltede pærer over tarteletter med efterårsgrønt til quinoadeller med rødkål og hjemmelavet grøntsagspaté med svampe og nødder.

Den klassiske menu koster 255 kr. pr. person, mens den vegetariske koster 245 kr.

Klimavenlig julefrokost, et træ i Tanzania og en lille ekstra mandelgave

Cofoco har inden for de sidste år investeret massivt i klimavenlig solcelleenergi. Det vil sige, at årets julefrokost er produceret mere klimavenligt end nogensinde, da den bliver produceret på strøm fra vores 160.000 solcellepaneler i Vestjylland og fra dem på vores eget tag, som bliver installeret sidst på året. Udover grøn energi garanterer vi, at der på dine vegne ved hver eneste solgte menu bliver plantet et træ i Tanzania til gavn for miljø og lokalbefolkning. Sidste år blev plantet ca. 35.000 træer.

Udover at plante træer på vegne af dig har vi også sørget for mandelgaven. En mandelgave, som i år er noget ganske særligt, og som repræsenterer et emne, der ligger os meget på sinde.

Ned til 5 kuverter, gratis levering, opvarmning samt servering

Ligesom sidste år har vi gratis levering i Københavns brokvarterer, Valby og på Amager ved bestilling af over 10 kuverter, men vi tager også bestillinger på helt ned til 5 kuverter i hele perioden fra 7. november til 22. december. Er du i færd med at planlægge nytår for et større selskab? Så har vi også mulighed for at varme maden for jer og stå for både kokke og serveringspersonale. 

Har du spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os på 31 25 24 05 eller sende os en e-mail på jul@cofoco.dk.

Velbekomme. Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her