Nyheder 10.11.19

Et CO2-bevidst julefrokostvalg

I år giver vi dig muligheden for at vælge din julefrokost, med udgangspunkt i CO2-udledning pr. måltid. Udregningen er lavet af svenske CarbonCloud.

CarbonCloud er grundlagt og drives af ledende forskere inden for mad og klimaændringer, som dedikerer deres liv til at ruste dig med præcis og forståelig information om, hvilken effekt dine valg har, for klimaet.

Vi har i den seneste tid arbejdet meget intensivt med at effektuere en række bæredygtige initiativer, hvoraf CO2 beregningen blot er det nyeste skud på stammen. Vi har bl.a. netop etableret et solcelleanlæg på toppen af vores produktionsfaciliteter på Amager, som skal levere elektricitet til alle produktionsanlæggets behov, og dermed være med til at skabe en CO2 fri produktionsproces.

“Hos Cofoco Food mener vi, at en større grad af gennemsigtighed, er en af nøglerne i en grønnere fremtid. Vi tror på at åbenhed omkring rejsen mod en mere bæredygtig skal være synlig for forbrugeren. At indgå i et samarbejde med CarbonCloud er bare en lille del af vores massive indsat for at skabe et endnu stærkere og mere grønt Cofoco brand. For os ligger åbenheden som en logisk forlængelse af dette. Ved at sætte tal på og gøre noget målbart, har vi også en bedre mulighed for at sætte ind, der hvor det er nødvendigt, men samtidigt også vise vores initiativer og vores progression.

Hos Cofoco Food har vi over det sidste år arbejdet intenst med vores bæredygtige omstilling, og vil i samarbejde med vores partnere i 2020 yderligere accelerere denne omstilling.”Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her