Nyheder 18.01.21

Fem stjerner til Fru Larsen fra Hallegaard

Vi taler selvfølgelig om den lækre, røgede spegepølse fra vores partner Hallegård på Bornholm. Spegepølsen Fru Larsen har nemlig d. 17. januar 2021 fået en rygende god anmeldelse fra Berlingskes madanmeldere Søren Frank og Søren Jacobsen Damm, der begge roser den håndlavede pølse for sin struktur, autentiske duft af røg og raffinerede smagsbillede. Søren & Søren er enige: ”Det må være den fra Hallegård.”

Himmelske delikatesser fra Hallegaard

Et godt stykke vej efter, du tror, at du er kørt forkert, finder du Hallegaard i Østermarie på Bornholm. Gårdbutik, café, pølsemageri, fritgående dyr og en frittalende Jørgen samlet på ét sted. Her laves der himmelske delikatesser krydret med økologi og god samvittighed. I Cofoco Food er vi ekstremt stolte af vores samarbejde med Hallegård og Jørgen Christensen, der leverer kød til vores menuer, både til jul, nytår og hele året rundt.

Ingen Hallegaard uden Jørgen

Mange forbinder Hallegaard på Bornholm med Jørgen. Mange tror også at Jørgen hedder Hallegaard til efternavn. Men det gør han altså ikke. Han hedder Christensen. På Hallegaard arbejder der hele året mange mennesker som er med til at lave himmelske delikatesser krydret med god samvittighed. Det startede med spegepølser og skinker. Det fortsatte med mobilt kødudsalg, brødbagning og café. Sidste skud er Hallegaard Slagtehus. Jørgens mål er, at alt kød der anvendes, skal være født og opvokset på Bornholm og slagtet og forarbejdet på Hallegaard.

Mindre, men bedre kød

I Cofoco Food tænker vi på fremtiden og arbejder for en verden, hvor vi skal spise mindre men bedre kød. Kød skal produceres efter højeste standarder inden for bæredygtig produktion, forarbejdning og dyrevelfærd og derfor samarbejder vi med Hallegaard, der er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Ansvarligt forbrug og produktion er et af FNs 17 verdensmål, som indgår i udviklingsdagsordenen for bæredygtig udvikling frem mod 2030, hvilket er noget Cofoco Food lægger meget vægt på. Ved at følge FNs Verdensmål i hverdagen kan vi alle være med til at skabe en mere bæredygtig verden.Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her