Nyheder 23.12.21

I har talt – vi har lyttet!


Hos Cofoco Food arbejder vi hele tiden på at forbedre vores produkter og services. Hvert år giver tusindvis af kunder os feedback, og det lytter vi naturligvis til –  kun på den måde kan vi blive endnu bedre. Bestiller du en elegant nytårsmenu fra os i år, kan du være helt sikker på, at den er opdateret med alle de gode forslag, som sidste års kunder ønskede sig.

Nytårsaften er for mange en af de helt store festaftener på året. Man trækker i det fine tøj, inviterer sine bedste venner og serverer den bedste mad. Med en nytårsmenu 2021 fra Cofoco Food får du en smagfuld og sofistikeret cateringmenu, hvor alle detaljer er gennemtænkt og tilpasset jeres feedback.

Vi har gjort alt forarbejdet

Årets sidste dag skal fejres med maner, og der er ofte store forventninger til nytårsmaden. Det er dog de færreste, der har lyst til at bruge den fornødne tid, som det kræver for at få nytårsmenuen til at leve op til disse forventninger.

Vores kokke har gjort det nemmere, enklere og mere overskueligt at tilberede alle nytårsmenuerne - klassisk, vegetarisk og med torsk

- så du ikke skal snitte, plukke og pynte mere end højst nødvendigt.

Brug tiden med dine gæster

At servere og koordinere en 3-retters menu er tidskrævende og kræver fuld koncentration. Vi har gjort hjemmearbejdet ekstra nemt og overskueligt med en logisk opvarmnings- og anretningsvejledning, der skridt for skridt guider dig igennem hele processen, så du kan nyde mere tid med dine gæster.  

Nytårsmenu 2021 fra Cofoco Food


Overskuelig indpakning

Alle der har bestilt catering før ved, at det kan virke uoverskueligt at danne sig overblik over de forskellige retter og elementer. I år er vores nytårsmenuer pakket endnu mere overskueligt og simpelt! Alle retterne kommer i hver sin boks, hvortil der medfølger en opskrift med fremgangsmåde. Vi bruger desuden meget mindre emballage og plastik, så du lettere kan affaldssortere - nemt for dig og godt for miljøet

Gratis natmad

Du kender det sikkert godt. Efter mange timers fest begynder sulten igen at melde sig. Derfor har vi sørget for gratis natmad til alle menuerne - også til børnene. Vores kokke har forberedt et simpelt samlesæt til lækre gourmet-hotdogs. Her får pølser fra det bornholmske slagteri Hallegaard, eller veganske pølser, briochebrød, hjemmelavet tomatketchup, estragonmayonnaise og syltede rødløg.

Godt nytår fra alle os hos Cofoco Food – Vi glæder os til at levere maden til din nytårsaften!


Natmad - klassisk og fisk

Vores kokke har forberedt et simpelt samlesæt til lækre gourmet-hotdogs. Her får pølser fra det bornholmske slagteri Hallegaard, briochebrød, hjemmelavet tomatketchup, estragonmayonnaise og syltede rødløg.

Bag Hallegård står Jørgen Christensen, som hele året arbejder med til at lave himmelske delikatesser krydret med god samvittighed.

Det startede med spegepølser og skinker. Det fortsatte med mobilt kødudsalg, brødbagning og café. Sidste skud er Hallegaard Slagtehus. Jørgens mål er, at alt kød der anvendes, skal være født og opvokset på Bornholm og slagtet og forarbejdet på Hallegaard. 

I Cofoco Food tænker vi på fremtiden og arbejder for en verden, hvor vi skal spise mindre men bedre kød. Kød skal produceres efter højeste standarder inden for bæredygtig produktion,
Natmad - vegetar

Vores kokke har forberedt et simpelt samlesæt til lækre gourmet-hotdogs. Her får du veganske pølser fra Naturli’, briochebrød, hjemmelavet tomatketchup, estragonmayonnaise og syltede rødløg.

Siden 1988 har Naturli’ arbejdet for at udfordre opfattelsen af, at mælkeprodukter og kød er noget, der kun kan komme fra dyr. Naturli’ er pioneren på det danske plantebaserede marked. Pioneren, som introducerede plantebaserede fødevarer til danskerne allerede i 1988. Hos Cofoco Food er vi drevet af at inspirere danskerne til at spise mere klimavenligt og dermed plantebaseret, og derfor samarbejder vi med Naturli’.
Måske leder du efter vores cateringmenuer?

Se dem her

Menuer

Måltidsoplevelser med dig som vært