Nyheder 23.12.21

Nytårsmenuen 2021, hver ret har sin historie

Nytårsmenu 2021 fra Cofoco Food


Forret - klassisk og fisk

Bestiller du Cofoco Foods klassiske nytårsmenu 2021 eller nytårsmenu 2021 med fisk, starter I med en cremet og skummende blåmuslingebisque med stegte kammuslinger, glaskålsravioli med fennikelkompot og ristede hasselnødder, aromatisk grøn dildolie smagt til med fennikelfrø og et grillet fennikelbrød. 

Muslinger er lækre og giver ekstremt meget smag til supper og saucer, men vidste du, at muslinger er så godt som klimaneutrale og bidrager til et godt havmiljø?

Muslinger er nemlig næsten nederst i fødekæden. Det betyder, at de er energirigtige at producere, samtidig med de filtrerer vandet for alger og dermed gør vandet mere klart.


Forret - vegetar (kan også vælges til klassisk menu)

Bestiller du en vegetarisk nytårsmenu fra Cofoco Food til dig og dine gæster, kan du servere en cremet og skummende jordskokkebisque med stegte jordskokker, glaskålsravioli med jordskokke- og hasselnøddekompot og brunet smør, aromatisk grøn dildolie med fennikelfrø og ristede hasselnødder og et grillet fennikelbrød. Hovedret - klassisk

Du kan glæde dig til rosastegt, dansk oksemørbrad med trøffelsauce, sprødstegt og smørmættet pommes anna, solbærglaserede rødbeder, sort trøffelpuré og sprøde rødbedespiraler. 

Vi ved alle, at produktion af oksekød udleder meget CO2. Derfor skal vi spise mindre, men bedre kød. På vores klassiske nytårsmenu fylder oksekødet kun 20% af hovedretten – til gengæld har vi sørget for, at kødet er af allerhøjeste kvalitet.


Hovedret - fisk

Skal der nytårstorsk på menuen,  kan du se frem til nænsomt tilberedt og saftig torsk med en letrøget og cremet smør- og fiskesauce, sprødstegt pommes anna, broccoliniskud, marinerede løgskaller og brøndkarse.

Torsken vi har valgt til din nytårsmenu er islandsk og krogfanget, og det er nok den mest bæredygtige fiskemetode der findes. Det er nemlig kun fødesøgende fisk, der bidder på de stillestående liner med krog.Hovedret - vegetar

Vælger I en vegetarisk nytårsmenu i 2021 skal I glæde jer til bagt knoldselleri fyldt med svampeduxelle og sort trøffel, serveret med broccoliniskud, marinerede løgskaller, brøndkarse og en umamisauce lavet på ristede svampe, saltet citron og fermenteret hvidløg. 

Vores madvaner skal gøres mere plantebaseret for at mindske klimabelastningen. Derfor har vores kokke har sørget for, at du får du en skøn umamispækket ret, hvor man ikke savner kødet. Dessert

Som sidste servering til jeres tre-retters nytårsmenu, kan alle ved bordet nyde en overdådig gateau marcel lavet på 62% Valrhona-chokolade, med en syrlig passionsfrugtfromage, ananaskompot med mørk rom og vanilje, toppet med kokoscrumble, kakao, kaffe og flager af bitter chokolade.

Chokolade spiller hovedrollen i vores lækre nytårsdessert – derfor har vi valgt at bruge Valrhona-chokolade. Valrhona er det ypperste indenfor god chokolade.

Chokoladen er baseret på omhyggeligt udvalgte råvarer med omtanke for alle led i produktionen, helt ned til kakaobønne-sorten og klimaet, hvor kakaobønnerne bliver dyrket. 


Natmad - klassisk og fisk

Vores kokke har forberedt et simpelt samlesæt til lækre gourmet-hotdogs. Her får pølser fra det bornholmske slagteri Hallegaard, briochebrød, hjemmelavet tomatketchup, estragonmayonnaise og syltede rødløg.

Bag Hallegård står Jørgen Christensen, som hele året arbejder med til at lave himmelske delikatesser krydret med god samvittighed.

Det startede med spegepølser og skinker. Det fortsatte med mobilt kødudsalg, brødbagning og café. Sidste skud er Hallegaard Slagtehus. Jørgens mål er, at alt kød der anvendes, skal være født og opvokset på Bornholm og slagtet og forarbejdet på Hallegaard. 

I Cofoco Food tænker vi på fremtiden og arbejder for en verden, hvor vi skal spise mindre men bedre kød. Kød skal produceres efter højeste standarder inden for bæredygtig produktion,
Natmad - vegetar

Vores kokke har forberedt et simpelt samlesæt til lækre gourmet-hotdogs. Her får du veganske pølser fra Naturli’, briochebrød, hjemmelavet tomatketchup, estragonmayonnaise og syltede rødløg.

Siden 1988 har Naturli’ arbejdet for at udfordre opfattelsen af, at mælkeprodukter og kød er noget, der kun kan komme fra dyr. Naturli’ er pioneren på det danske plantebaserede marked. Pioneren, som introducerede plantebaserede fødevarer til danskerne allerede i 1988. Hos Cofoco Food er vi drevet af at inspirere danskerne til at spise mere klimavenligt og dermed plantebaseret, og derfor samarbejder vi med Naturli’.

Menuer

Måltidsoplevelser med dig som vært

Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her