Start med at riste nødderne i en 160℃ varm ovn i ca. 15 minutter (de skal have godt med farve).
Imens nødderne er varme blendes de med resten af ingredienserne til en glat, homogen creme.
Smag cremen til med salt og peber.
Start med at vaske og skrubbe jordskokkerne grundigt for jord. Skær dem i kvarte. Dæk bunden af et lille ildfast fad med groft salt (gem lidt af saltet). Kom jordskokkerne op i det ildfaste fad og drys det dem med lidt salt.
Bag dem i 30 min. ved 160℃ varm ovn.
Børst det overskydende salt af de bagte jordskokker.
Skær den rene jordskok i meget tynde skiver – det gøres lettest på et mandolinjern, men med lidt snilde og en skarp kokkekniv kan det også lade sig gøre. Kom de tynde skiver af jordskok op i en skål og smag dem til med lidt olivenolie, eddike, salt og peber.
Skær top og bund af forårsløgene og del dem i to. Steg forårsløgene på en varm pande med en smule olivenolie. Krydr med salt og peber.
Smør nøddespreaden ud i bunden af en dyb tallerken eller et fad med bagsiden af en spiskeske. Kom de bagte jordskokker oven på nøddespreaden og placer de stegte forårsløg ovenpå. Top retten af med små stilke af den røde skovsyre.