Skær smørret i små tern. Smuldr mel, salt og smør sammen med hænderne.
Tilsæt lidt vand ad gangen, og fortsæt med at arbejde dejen til den akkurat har samlet sig.
(arbejdes dejen for længe bliver gluten aktiveret, og den vil begynde at ”trække sig sammen” og ikke blive sprød, når den bliver bagt).
Pak dejen ind i køkkenfilm, og stil den på køl i et par timer.
Rul dejen så tyndt ud som muligt – eventuelt mellem to stykker bagepapir.
Fyld en tærteform eller fire mindre forme.
Pisk alle ingredienserne godt sammen og sigt den, så du er sikker på, at den er ensartet.
Hak løg fint. Skær forårsløg, og del den hvide del og den grønne del i to skåle. Snit de grønne asparges mellemfint.
Varm en pande op, og tilsæt olien. Tilsæt løgene og den hvide del af forårsløgene, og steg ved mellem varme indtil de bliver karamelliseret og bløde. Tilsæt herefter den grønne af forårsløgene og steg ca. 1 minut mere.
Tag panden af varmen, og bland de grønne asparges sammen med løgblandingen.
Sæt tærterne på en bageplade, fyld dem med de stegte grøntsager, og hæld æggemassen op til kanten stille og roligt. Top tærterne af med valnødder og feta.
Kom tærterne i en 160 grader varm ovn. Hvis du bage fire små tærter skal de have ca. 35-40 min., og hvis du bage én stor tærte skal den bages i ca. 45-60 min. (det er vigtigt at tærtebunden er færdigbagt).
Lad Cofocos erfarne kokke bruge tiden i køkkenet, og pynt påskebordet med forårets lækreste påskeretter.