Nytårsmenu 2021 fra Cofoco Food
Instruktioner Arbejdstid 15 min. pr. ret

Opvarmningsvejledning til børne nytårsmenuen 2021

INTRODUKTION

Udfyld tjeklisterne, så du sikrer dig, at har modtaget alle komponenter til din nytårsmenu. Læs hele vejledningen igennem inden du starter på at anrette og varme maden.

Skulle der være noget galt med din levering, skal du henvende dig til vores callcenter på tlf. 31 25 24 05
— altså ikke der, hvor du afhentede maden eller til chaufføren.

Du har modtaget fire kasser, hvor du finder din forret i kasse 1, din hovedret i kasse 2, din dessert i kasse 3 og din natmad i kasse 4.


Mangler din tjekliste?



OPVARMNINGSVEJLEDNING

Opvarmningen tager udgangspunkt i en almindelig varmluftsovn.

  • Tænd ovnen på 200°C
  • Bring vand i kog i en stor gryde (3 l)

Tip:
Vi anbefaler, at du sætter tallerkner til forret og hovedret i ovnen i ca. 5 min. ved 200°C varmluft. Tag dem ud 10 min. før de skal servere og dæk dem til med et viskestykke, så de holder sig varme.

UDSTYR

Du skal bruge følgende:

  • 1 saks eller en lille kniv.
  • 1 3 liters-gryde
  • Stegepande
  • 1 brødkniv
  • Ovn
  • Ildfast fad
  • Bagepapir
  • 1 kokkekniv
  • Palet
  • Stavblender
  • Skærebræt
  • Skål
  • Serveringsbestik, fade og skåle til servering
  • Service til det rette antal gæster
  • Evt. en flot kande til at hælde bisquen ved bordet

* Alle varer med stjerne skal ikke på køl. Opbevar de fire kasser i køleskabet ved 5 grader.

CREMET OG SKUMMENDE JORDSKOKKEBISQUE- KASSE NR. 1


Cremet jordskokkebisque med grøn dildolie, ristede hasselnødder og brød


TID I KØKKENET:

Ca. 15 min.

30 min. inden forretten serveres
Sæt ovnen på grillfunktionen (ca. 250°C).

DET SKAL DU BRUGE:

  • Jordskokkebisque
  • Hasselnødder*
  • Grøn dildolie
  • Brød (ligger oven på kasse 1)*

VEJLEDNING:


20 min. inden forretten serveres

Tænd ovnen på 200°C Bring 2 liter vand i kog.


10 min. inden forretten serveres

Put posen med jordskokkebisque i gry- den og skru ned, så vandet blot simrer.

Lun bisquen i 10 min. med låg på. Vandet skal ikke koge, men blot simre.

Kom brødet i ovnen i 5-6 min.


5 min. inden forretten serveres

Tag posen med jordskokkebisque op af gryden. Klip et hul i hjørnet og hæld bisquen op i en skål.

Brug en stavblender til at skumme bisquen op med.

Tip: Hæld evt. den skummende bisque op i en pæn kande og sæt den ind på bordet.

Anretning

Anret din forret i en dyb tallerken.

Placer de hakkede hasselnødder i midten af tallerkenen.

Klip et lille hul i posen med den grønne dildolie og hæld lidt ud over hasselnød- derne.

Hæld til sidst den varme og skummende bisque ned i den dybe tallerken inde ved bordet.

ROSASTEGT DANSK OKSEMØRBRAD MED SKYSAUCE- KASSE NR. 2


Rosa dansk oksemørbrad med skysauce, sprødstegt pommes anna og broccolini

TID I KØKKENET:
Ca. 15 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Oksemørbrad
  • Skysauce
  • Pommes anna (ligger oven på kasse 2)
  • Solbærglaserede rødbeder
  • Broccolini

VEJLEDNING:

30 min. inden hovedretten serveres

Sæt ovnen på 200°C varmluft.

Tag oksemørbraden ud af køleskabet og ud af posen. Dup kødet helt tørt med lidt køkkenrulle.

Tag din pommes anna, og del den i det antal kuverter, du har bestilt.

Sæt stykkerne af pommes anna i et ild- fast fad på et stykke bagepapir og sæt dem i ovnen i ca. 20 min.

Sørg for, at vandet i gryden småsimrer.


20 min. inden hovedretten serveres

Kom posen med skysauce ned i gryden med det varme vand. Læg låg på og lad det simre i ca. 15 min.

Varm en stegepande rigtig godt op med lidt neutral olie indtil den ryger.

Brun oksemørbraden på begge sider, så den får en jævn flot stegeskorpe (ca. 1 min. på hver side).

Tag kødet af panden, pak det ind i sølvpapir og lad det hvile.


10 min. inden hovedretten serveres

Sæt oksemørbraden i ovnen og giv den 5 min.


5 min. inden hovedretten serveres

Tag oksemørbrad og pommes anna ud af ovnen.

Skær bunden af broccoliniskudene og kom dem ned i gryden med det varme vand i 2-3 min.

Tag posen med skysauce op af vandet, klip hul i posen og hæld den op i en lille kande.


Anretning

Sæt den varme pommes anna i venstre side af tallerkenen.

Placer en broccolini på hver tallerknen og sæt oksemørbraden i midten.

Hæld den varme sauce ud imellem de forskellige dele.

GATEAU MARCEL MED SYRLIG PASSIONSFRUGTFROMAGE - KASSE NR. 3


Gateau marcel med passionsfrugt- fromage, ananaskompot, toppet med kokos-, kakao-, kaffecrumble og flager af chokolade

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Gateau marcel (ligger oven på kasse 3)
  • Passionsfrugtfromage
  • Ananaskompot
  • Kokos-, kakao- og kaffecrumble*
  • Flager af bitter chokolade*

VEJLEDNING:

Anretning

Put en spiseske i et glas med varmt vand.

Placer et stykke gateau marcel på midten af tallerkenen.

Tag den varme spiseske, drej en halv kugle af passionsfrugtfromagen og placer den ved siden af gateau marcelen.

Kom en spiseske ananaskompot ved siden af.

Sæt chokoladeflagerne ned i gateau marcelen, så de står flot op.

Afslut med et par teskefulde af kokos-, kakao-, og kaffecrumble.

GOURMET-HOTDOGS MED PØLSER FRA DET BORNHOLMSKE SLAGTERI HALLEGAARD - KASSE NR. 4

Gourmet-hotdogs med pølser fra
det bornholmske slagteri Hallegaard, briochebrød, hjemmelavet tomat- ketchup, estragonmayonnaise og syltede rødløg

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Pølser fra Hallegaard
  • Briochebrød*
  • Tomatketchup
  • Estragonmayonnaise
  • Syltede rødløg

VEJLEDNING:

10 min. inden natmaden serveres

Tænd ovnen på 180°C.

Steg pølserne i ca. 8-10 min. på en stegepande med lidt olie til de er gennemvarme og har fået en jævn gylden farve.

Fordel ketchup, estragonmayonnaise og de syltede rødløg i skåle.

Brødet varmes 3-4 minutter i ovnen.

Anret pølser og brød og server for dine gæster.

Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her