Mangler din tjekliste?
Download den her
TID I KØKKENET:
Ca. 20 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Varm en 3-liters gryde med 2 liter vand i. Kom andelårene over i et ildfast fad og lun dem i ovnen ved 170°C i 20 min. Når vandet koger kommer du posen med kartofler og posen med appelsinskysaucen ned i gryden, og skruer ned til mellem varme, så vandet blot simrer. Lad sauce og kartofler simre i vandet i ca. 10-15 min.
Tag bakken med rødkålssalaten. Klip den lille pose med dressing op, og hæld den ud over salaten. Vend salaten i den medfølgende bakke og anret herefter i pæn skål.
Anret de varme andelår på et fad, kom kartoflerne i en skål og appelsinskysaucen i en lille skål eller saucekande.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Kom foliebakken med leverpostejen i en forvarmet ovn på 170°C i 15 min. Imens leverpostejen luner, steger du marksvampene af på varm, tør pande. Vend den lune leverpostej ud på en pæn tallerken og kom de stegte svampe ud over.
Pynt leverpostejen af med de sprøde fedtegrever. Du kan eventuelt anrette rødbederne oven på leverpostejen eller komme dem op i en skål. Nyd den på vores mørke maltrugbrød eller vores surdejsbrød.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Anret hønsesalaten i en pæn skål. Hak det sprøde kyllingeskind groft på et skærebræt og drys det ud over hønsesalaten.
Nyd hønsesalaten på ristet maltrugbrød.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Anret karrysildene i en pæn skål. Skær det hele æble i tern på ca. 1⁄2 cm. Pynt af med lidt af rødkålsskudene fra Nabo Farm.
Nyd karrysildene på vores mørke maltrugbrød.
TID I KØKKENET:
Ca. 10 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Fordel skiver af rimmet laks ud på et flot fad (se
evt. billede). Fordel yogurt med en teske ud mellem skiverne af laks. Fordel de råsyltede stikkelsbær mellem laksen og yogurt. Skær bunden af radicchioen og skyl bladene grundigt. Tør dem på lidt køkkenrulle og anret dem ud på fadet. Klip et lille hjørne af posen med estragonolie og dryp den ud over hele anretningen.
Pynt retten af med rødkålsskud og friskplukket estragon. Nyd retten som den er, eller på vores surdejshvedebrød.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Hvis du ønsker varm kirsebærsauce lunes posen med kirsebærsauce i gryden med varmt vand i ca. 10 min. Klip hul på posen og kom kirsebærsaucen op i en skål.
Rør rundt i risalamanden, anret den i stor skål og kom den hele smuttede mandel i. Kom de kandiserede mandler op en i lille skål.
Server risalamanden med kirsebærsaucen og de kandiserede mandler.