Vegetarisk julefrokost 2021 - Bestil catering til julefrokost 2021 fra Cofoco Food
Instruktioner Arbejdstid 5 min pr. ret

Opvarmningsvejledning til den klassiske julefrokost 2021

INTRODUKTION

Udfyld tjeklisterne, så du sikrer dig, at har modtaget alle komponenter til din julefrokost. Læs hele vejledningen igennem inden du starter på at anrette og varme maden.

Skulle der være noget galt med din levering, skal du henvende dig til vores callcenter på tlf. 31 25 24 05
— altså ikke der, hvor du afhentede maden eller til chaufføren.

Vi anbefaler, at I serverer vores julefrokost som en sharing-menu, hvor I anretter og serverer retterne fra kasse 1-3, så alle ved bordet kan dele og nyde maden sammen.
Nyd til sidst risalamanden, som du finder i kasse 4.


Mangler din tjekliste?
Download den her



OPVARMNINGSVEJLEDNING

Opvarmningen tager udgangspunkt i en almindelig varmluftsovn. Tænd ovnen på 170°C Bring vand i kog i en stor gryde (3 l)


Hjemmebagt maltrugbrød og surdejshvedebrød
Varm begge brød i ovnen ved 170°C i ca. 15 min. Lad dem køle af. Skær begge brød i skiver lige inden servering.

CONFITEREDE ANDELÅR, APPELSINSKYSAUCE, KARTOFLER OG RØDKÅLSSALAT - KASSE NR. 1

TID I KØKKENET:
Ca. 20 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Rødkålssalat med olie- og eddikedressing
  • Confiterede andelår (ligger under kasse 1)
  • Appelsinskysauce
  • Kartofler

VEJLEDNING:

Varm en 3-liters gryde med 2 liter vand i. Kom andelårene over i et ildfast fad og lun dem i ovnen ved 170°C i 20 min. Når vandet koger kommer du posen med kartofler og posen med appelsinskysaucen ned i gryden, og skruer ned til mellem varme, så vandet blot simrer. Lad sauce og kartofler simre i vandet i ca. 10-15 min.

Tag bakken med rødkålssalaten. Klip den lille pose med dressing op, og hæld den ud over salaten. Vend salaten i den medfølgende bakke og anret herefter i pæn skål.

Anret de varme andelår på et fad, kom kartoflerne i en skål og appelsinskysaucen i en lille skål eller saucekande.

LEVERPOSTEJ FRA HALLEGAARD - KASSE NR. 2

Klassisk julefrokost 2021 - Bestil catering til julefrokost 2021 fra Cofoco Food - Lun leverpostej fra det bornholmske slagteri Hallegaard. Leverpostejen serveres med solbærsyltede rødbeder, sennepskorn, sprødstegt bacon, stegte marksvampe og frisk timian

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Stegte marksvampe
  • Leverpostej
  • Fedtegrever
  • Solbærsyltede rødbeder

VEJLEDNING:

Kom foliebakken med leverpostejen i en forvarmet ovn på 170°C i 15 min. Imens leverpostejen luner, steger du marksvampene af på varm, tør pande. Vend den lune leverpostej ud på en pæn tallerken og kom de stegte svampe ud over.

Pynt leverpostejen af med de sprøde fedtegrever. Du kan eventuelt anrette rødbederne oven på leverpostejen eller komme dem op i en skål. Nyd den på vores mørke maltrugbrød eller vores surdejsbrød.

HØNSESALAT MED SPRØDT KYLLINGESKIND - KASSE NR. 2

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Hønsesalat
  • Sprødt kyllingeskind

VEJLEDNING:

Anret hønsesalaten i en pæn skål. Hak det sprøde kyllingeskind groft på et skærebræt og drys det ud over hønsesalaten.

Nyd hønsesalaten på ristet maltrugbrød.

KARRYSILD MED FRISKE ÆBLER, DILD OG KAPERS - KASSE NR. 3

Gammeldags modnet sild i krydret karrydressing, lavet på en indisk madraskarry og vendt med hakkede æg, sprøde tern af danske dicoveryæbler, kapers, frisk dild og rødkålsskud fra Nabo Farm.

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Karrysild
  • Frisk æble

VEJLEDNING:

Anret karrysildene i en pæn skål. Skær det hele æble i tern på ca. 1⁄2 cm. Pynt af med lidt af rødkålsskudene fra Nabo Farm.

Nyd karrysildene på vores mørke maltrugbrød.

RIMMET LAKS MED YOGHURT, STIKKELSBÆR OG ESTRAGON - KASSE NR. 3

Nænsomt rimmet færøsk laks, toppet med en creme af drænet økologisk yoghurt fra Naturmælk, råsyltede stikkelsbær, syltede sennepskorn, estragonolie, frisk estragon, små friske blade af radicchio og rødkålsskud fra Nabo Farm.

TID I KØKKENET:
Ca. 10 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Rimmet laks
  • Syltede stikkelsbær
  • Drænet yogurt
  • Estragonolie
  • Frisk estragon
  • Radicchiosalat
  • Smør


VEJLEDNING
:

Fordel skiver af rimmet laks ud på et flot fad (se
evt. billede). Fordel yogurt med en teske ud mellem skiverne af laks. Fordel de råsyltede stikkelsbær mellem laksen og yogurt. Skær bunden af radicchioen og skyl bladene grundigt. Tør dem på lidt køkkenrulle og anret dem ud på fadet. Klip et lille hjørne af posen med estragonolie og dryp den ud over hele anretningen.

Pynt retten af med rødkålsskud og friskplukket estragon. Nyd retten som den er, eller på vores surdejshvedebrød.

RISALAMANDE MED HJEMMELAVET KIRSEBÆRSAUCE - KASSE NR. 4

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Risalamande
  • Kandiserede mandler
  • Kirsebærsauce
  • 1 hel mandel


VEJLEDNING
:

Hvis du ønsker varm kirsebærsauce lunes posen med kirsebærsauce i gryden med varmt vand i ca. 10 min. Klip hul på posen og kom kirsebærsaucen op i en skål.

Rør rundt i risalamanden, anret den i stor skål og kom den hele smuttede mandel i. Kom de kandiserede mandler op en i lille skål.

Server risalamanden med kirsebærsaucen og de kandiserede mandler.



Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her