Udfyld tjeklisterne, så du sikrer dig, at har modtaget alle komponenter til din påskefrokost.
Læs hele vejledningen igennem inden du starter på at anrette og varme maden. Skulle der være noget galt med din levering, skal du henvende dig til vores callcenter på tlf. 31 25 24 05 — altså ikke der, hvor du afhentede maden eller til chaufføren.
Vi anbefaler, at I serverer vores påskefrokost som en sharing-menu, hvor I anretter og serverer retterne fra kasse 1-3, så alle ved bordet kan dele og nyde maden sammen. Nyd til sidst de friske fromager, som du finder i den store kasse.
Mangler din tjekliste?
Download den her
TID I KØKKENET:
Ca. 20 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Kom foliebakken med leverpostejen i en forvarmet ovn på 170°C i 15 min., sammen med bøgehattene i et ildfast fad. Vend den lune leverpostej ud på en pæn tallerken og kom varme bøgehatte ud over.
Anret rødbederne oven på leverpostejen eller kom dem op i en skål. Nyd den på vores mørke rugbrød eller vores ølandsbrød.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Anret hønsesalaten i en pæn skål og drys med friskklippede kålskud. Nyd hønsesalaten på ristet rugbrød.
TID I KØKKENET:
Ca. 15 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Kom tærterne op i et ildfast fad, og sæt dem i ovnen i 8 min. Tag tærterne ud af ovnen og ud af folieformene og server på et pænt fad.
TID I KØKKENET:
Ca. 15 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Sørg for at vandet er opvarmet til kogepunktet.
Put posen med svampe a la creme ned i gryden og skru ned, så vandet blot simrer. Lun svampe a la creme i 10 min. med låg på.
Brun oksemørbraden 2 min. på alle sider, så den får en flot stegeskorpe. Sæt oksemørbraden op i et ildfast fad, og kom den i ovnen 8 min. Tag den ud og lad den hvile i 5 min.
Skær 1 cm. tykke skiver af oksemørbraden og kom dem op på et pænt fad. Tag posen med svampe a la creme op af vandet, og dup den af på et viskestykke. Klip forsigtigt et hul i hjørnet og hæld den varme svampe a la creme ud over kødet. Hak ramsløgene groft, og drys ud over sammen med den røde skovsyre.
TIP: Man kan med fordel lune fadet i ovnen i ca. 2-3 min.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Anret karrysildene i en pæn skål. Del de syltede grønne tomater i både. Pynt af med lidt af den friske karse (ligger i den store kasse).
Nyd karrysildene på vores mørke rugbrød.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Anret den gravad laks på et pænt fad.
Kom rævesaucen op i en lille skål og server.
Nyd den gravad laks på vores hjemmebagt ølandsbrød.
TID I KØKKENET:
Ca. 10 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Kom de hvide asparges ud på et fad, og drys rejerne ud over. Fordel dildmayonnaisen med en teske mellem de hvide asparges. Del æggene på langs med en skarp kniv, og placer dem på fadet.
Lad dine gæster smage retten til med lidt saft fra den grillede citron.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Tag ymerfromagerne ud fra køleskabet og tag låget af.
Placer de sprøde marengs ovenpå fromagerne og server med det samme.