Instruktioner Arbejdstid 25 min

Opvarmningsvejledning til den vegetarisk påskefrokost 2022

INTRODUKTION

Udfyld tjeklisterne, så du sikrer dig, at har modtaget alle komponenter til din påskefrokost.

Læs hele vejledningen igennem inden du starter på at anrette og varme maden. Skulle der være noget galt med din levering, skal du henvende dig til vores callcenter på tlf. 31 25 24 05 — altså ikke der, hvor du afhentede maden eller til chaufføren. 

Vi anbefaler, at I serverer vores påskefrokost som en sharing-menu, hvor I anretter og serverer retterne fra kasse 1-3, så alle ved bordet kan dele og nyde maden sammen. Nyd til sidst de friske fromager, som du finder i den store kasse. 


Mangler din tjekliste?
Download den her



OPVARMNINGSVEJLEDNING

Opvarmningen tager udgangspunkt i en almindelig varmluftsovn. Tænd ovnen på 170°C Bring vand i kog i en stor gryde (3 l)


Hjemmebagt rugbrød og ølandsbrød
Varm begge brød i ovnen ved 170°C i ca. 15 min. Lad dem køle af. Skær begge brød i skiver lige inden servering.

TÆRTE MED PORRE, GRØNNE ASPARGES, VALNØDDER, FETA OG FENNIKEL - KASSE NR. 2

TID I KØKKENET:
Ca. 15 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Tærter

VEJLEDNING:

Kom tærterne op i et ildfast fad, og sæt dem i ovnen i 8 min. Tag tærterne ud af ovnen og ud af folieformene og server på et pænt fad. 

RISTET CASHEWNØDDESPREAD MED SALTBAGTE OG RÅ JORDSKOKKER, GRILLET FORÅRSLØG OG RØD SKOVSYRE - KASSE NR. 1

TID I KØKKENET:
Ca. 15 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Ristet cashwnøddespread
  • Saltbagte jordskokker 
  • Stegte forårsløg 
  • Råmarinerede jordskokker 
  • Cashewnødder 
  • Skovsyre (ligger i kasse 2)

VEJLEDNING:

Kom jordskokkerne og forårsløgene op i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 10 min. 

Fordel cashewnøddespreaden i bunden af en dyb tallerken. Læg de varme jordskokker op på spreaden, og anret de stegte forårsløg oven på. 

Placer skiverne af råmarinerede jordskokker omkring retten, og pynt af med cashewnødder og rød skovsyre (ligger i kasse 2)

VOL-AU-VENT MED GRØNNE ASPARGES,ÆRTER OG FRISK RAMSLØG - KASSE NR. 2

TID I KØKKENET:
Ca. 10 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Tarteletfyld 
  • Vol-au-vents (ligger i den store kasse) 
  • Ramsløg (ligger i kasse 3)

VEJLEDNING:

Sørg for at vandet er opvarmet til kogepunktet. Put posen med tarteletfyld ned i gryden og skru ned, så vandet blot simrer. Lun tarteletfyldet i 10 min. med låg på. 

Sæt vol-au-ventsene op på et ildfast fad og lun dem i ovnen i 6 min.

Tag posen op af vandet og dup den af på et viskestykke. Klip forsigtigt et hul i hjørnet og hæld det varme tarteletfyld op i en skål. Server sammen med de lune vol-au-vents, og lad dine gæste anrette selv. 

TIP: Man kan med fordel lune skålen i ovnen i ca. 2-3 min. 

GULE OG RØDE BEDER MED CREMETRYGEOST, SALTBAGTE VALNØDDER, JULESALAT OG RØD SKOVSYRE - KASSE NR. 2

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Bagte rødbeder 
  • Bagte gule beder 
  • Rygeost 
  • Julesalat 
  • Saltbagte valnødder 
  • Skovsyre

VEJLEDNING:

Fordel de gule og de røde beder ud på et pænt fad. 

Fordel rygeostcremen ud mellem bederne med en teske. 

Skær bunden af julesalaten, pluk bladene, og fordel dem mellem bederne. Afslut med de saltbagte valnødder og skovsyren. 

STIKKELSBÆRMARINERET KNOLDSELLERI MEDFENNIKEL, SYLTEDE SENNEPSKORN, SPRØDT RUGBRØD OG FRISK KARSE - KASSE NR. 3

TID I KØKKENET:
Ca. 10 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Stikkelsbærmarineret knoldselleri, fennikel og syltede sennepskorn 
  • Sprødt rugbrød 
  • Frisk karse (ligger i den store kasse)


VEJLEDNING
:

Tag skiverne af marineret knoldselleri og fold dem let sammen, så de får lidt højde. Placer dem på et flot fad. 

Fordel fennikel, stikkelsbær og sennepskorn ud over knoldselleriskiverne. Afslut med sprødt rugbrød og frisk karse. 

CREMET GRÆSKARSALAT VENDT MED RAMSLØG, SPRØDE BØNNER OG GRILLET CITRON - KASSE NR. 3

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Cremet græskarsalat 
  • Ramsløg


VEJLEDNING
:

Kom græskarsalaten op i en pæn skål. 

Hak ramsløgene groft og pynt af med dem. 

HVIDE ASPARGES MED GROV TARTARSAUCE OG FRISK KARSE - KASSE NR. 3

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Hvide asparges 
  • Tartarsauce 
  • Frisk karse (ligger i den store kasse)


VEJLEDNING
:

Kom de stegte, hvide asparges ud på et fad. Fordel tartarsaucen ud mellem aspargesene. Drys til sidst med friskklippede kålskud. 

YMERFROMAGE MED RABARBERKOMPOT OG SPRØD MARENGS - DEN STORE KASSE

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Ymerfromage
  • Sprød marengs


VEJLEDNING
:

Tag ymerfromagerne ud fra køleskabet og tag låget af. 

Placer de sprøde marengs ovenpå fromagerne og server med det samme.



Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her