Udfyld tjeklisterne, så du sikrer dig, at har modtaget alle komponenter til din påskefrokost.
Læs hele vejledningen igennem inden du starter på at anrette og varme maden. Skulle der være noget galt med din levering, skal du henvende dig til vores callcenter på tlf. 31 25 24 05 — altså ikke der, hvor du afhentede maden eller til chaufføren.
Vi anbefaler, at I serverer vores påskefrokost som en sharing-menu, hvor I anretter og serverer retterne fra kasse 1-3, så alle ved bordet kan dele og nyde maden sammen. Nyd til sidst de friske fromager, som du finder i den store kasse.
Mangler din tjekliste?
Download den her
TID I KØKKENET:
Ca. 15 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Kom tærterne op i et ildfast fad, og sæt dem i ovnen i 8 min. Tag tærterne ud af ovnen og ud af folieformene og server på et pænt fad.
TID I KØKKENET:
Ca. 15 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Kom jordskokkerne og forårsløgene op i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 10 min.
Fordel cashewnøddespreaden i bunden af en dyb tallerken. Læg de varme jordskokker op på spreaden, og anret de stegte forårsløg oven på.
Placer skiverne af råmarinerede jordskokker omkring retten, og pynt af med cashewnødder og rød skovsyre (ligger i kasse 2)
TID I KØKKENET:
Ca. 10 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Sørg for at vandet er opvarmet til kogepunktet. Put posen med tarteletfyld ned i gryden og skru ned, så vandet blot simrer. Lun tarteletfyldet i 10 min. med låg på.
Sæt vol-au-ventsene op på et ildfast fad og lun dem i ovnen i 6 min.
Tag posen op af vandet og dup den af på et viskestykke. Klip forsigtigt et hul i hjørnet og hæld det varme tarteletfyld op i en skål. Server sammen med de lune vol-au-vents, og lad dine gæste anrette selv.
TIP: Man kan med fordel lune skålen i ovnen i ca. 2-3 min.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Fordel de gule og de røde beder ud på et pænt fad.
Fordel rygeostcremen ud mellem bederne med en teske.
Skær bunden af julesalaten, pluk bladene, og fordel dem mellem bederne. Afslut med de saltbagte valnødder og skovsyren.
TID I KØKKENET:
Ca. 10 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Tag skiverne af marineret knoldselleri og fold dem let sammen, så de får lidt højde. Placer dem på et flot fad.
Fordel fennikel, stikkelsbær og sennepskorn ud over knoldselleriskiverne. Afslut med sprødt rugbrød og frisk karse.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Kom græskarsalaten op i en pæn skål.
Hak ramsløgene groft og pynt af med dem.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Kom de stegte, hvide asparges ud på et fad. Fordel tartarsaucen ud mellem aspargesene. Drys til sidst med friskklippede kålskud.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Tag ymerfromagerne ud fra køleskabet og tag låget af.
Placer de sprøde marengs ovenpå fromagerne og server med det samme.