TID I KØKKENET:
Ca. 10 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Tag blomkålen ud af posen og sæt den i et ildfast fad.
Kom blomkålen i ovnen og bag det i ca. 20-25 min.
Kom det varme blomkål op i stor dyb tallerken og drys med de kandiserede hasselnødder og rødkålsskud.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Lun posen med bygotto i gryden med varmt vand i 15-20 min.
Klip posen op og kom bygottoen op i en forvarmet skål.
Pynt af med det tørrede grønkål.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Tag bakken med rødkålssalaten.
Klip den lille pose med dressing op, og hæld den ud over salaten.
Vend salaten i den medfølgende bakke og anret herefter i pæn skål.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Kom foliebakken med nøddepatéen i en forvarmet ovn på 170°C i 15 min. Vend den lune nøddepaté ud på en pæn tallerken og pynt den af med de veganske fedtegrever.
Du kan eventuelt anrette rødbederne pænt på oven på nøddepatéen eller komme dem op i en skål.
Nyd den som den er, eller på vores mørke maltrugbrød eller hvedesurdejsbrød.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Kom posen med svampe a la creme ned i gryden kogende vand. Skru ned til mellem varme og lad den simre i 10 min.
Sæt tarteletterne på et ildfast fad og lun dem i ovnen på 170°C i ca. 10 min. Vær opmærksom på, at tarteletterne er lidt porøse, så håndter dem nænsomt.
Klip posen med svampe a la creme forsigtigt op og hæld det op i en skål. Fyld tarteletterne med svampe a la creme og pynt dem af med kirsebærsyltede rødløg.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Anret den cremede knoldsellerisalat i en pæn skål.
Pynt af med lidt af rødkålsskudene fra Nabo Farm.
Nyd den på vores mørke maltrugbrød.
TID I KØKKENET:
Ca. 10 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Åbn bakken med de tre slags græskar (bagt, syltede og rå). Fordel de bagte og de syltede stykker af græskar på en stor flad tallerken og placer skiverne af rå græskar i mellem.
Tag en teske og fordel hytteosten i mellem stykkerne af græskar. Klip hul i posen med estragonolie og dryp den ud over hele retten.
Drys græskarkerne ud over og aflsut med den friskplukkede estragon. Nyd salaten som den er, eller sammen med vores surdejsbrød.
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Hvis du ønsker varm kirsebærsauce lunes posen med kirsebærsauce i gryden med varmt vand i ca. 10 min. Klip hul på posen og kom kirsebærsaucen op i en skål.
Rør rundt i risalamanden, anret den i stor skål og kom den hele smuttede mandel i. Kom de kandiserede mandler op en i lille skål.
Server risalamanden med kirsebærsaucen og de kandiserede mandler.
Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her