Vegetarisk julefrokost 2021 - Bestil catering til julefrokost 2021 fra Cofoco Food
Instruktioner Arbejdstid 5 min pr. ret

Opvarmningsvejledning til den vegetariske julefrokost 2021

INTRODUKTION

Udfyld tjeklisterne, så du sikrer dig, at har modtaget alle komponenter til din julefrokost. Læs hele vejledningen igennem inden du starter på at anrette og varme maden.

Skulle der være noget galt med din levering, skal du henvende dig til vores callcenter på tlf. 31 25 24 05
— altså ikke der, hvor du afhentede maden eller til chaufføren.

Vi anbefaler, at I serverer vores julefrokost som en sharing-menu, hvor I anretter og serverer retterne fra kasse 1-3, så alle ved bordet kan dele og nyde maden sammen.
Nyd til sidst risalamanden, som du finder i kasse 4.
Mangler din tjekliste?
Download den her



OPVARMNINGSVEJLEDNING

Opvarmningen tager udgangspunkt i en almindelig varmluftsovn. Tænd ovnen på 170°C Bring vand i kog i en stor gryde (3 l)


Hjemmebagt maltrugbrød og surdejshvedebrød
Varm begge brød i ovnen ved 170°C i ca. 15 min. Lad dem køle af. Skær begge brød i skiver lige inden servering.

BAGT BLOMKÅL MED BRUNETSMØR OG HASSELNØDDER - KASSE NR. 1

TID I KØKKENET:
Ca. 10 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Kandiserede hasselnødder
  • Blomkål
  • Rødkålsskud

VEJLEDNING:

Tag blomkålen ud af posen og sæt den i et ildfast fad.
Kom blomkålen i ovnen og bag det i ca. 20-25 min.
Kom det varme blomkål op i stor dyb tallerken og drys med de kandiserede hasselnødder og rødkålsskud.

CREMET PERLEBYGOTTO MED KASTANJER OG SPRØD GRØNKÅL - KASSE NR. 1

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Bygotto med kastanje og skalotteløg
  • Tørret grønkål

VEJLEDNING:

Lun posen med bygotto i gryden med varmt vand i 15-20 min.
Klip posen op og kom bygottoen op i en forvarmet skål.
Pynt af med det tørrede grønkål.

SPRØD RØDKÅLSSALAT MED VALNØDDER, ABRIKOSER OG PÆRE - KASSE NR. 1

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Rødkålssalat med olie- eddikedressing

VEJLEDNING:

Tag bakken med rødkålssalaten.
Klip den lille pose med dressing op, og hæld den ud over salaten.
Vend salaten i den medfølgende bakke og anret herefter i pæn skål.

NØDDEPATÉ MED VEGANSKE FEDTEGREVER - KASSE NR. 2

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Nøddepaté
  • Veganske fedtegrever

VEJLEDNING:

Kom foliebakken med nøddepatéen i en forvarmet ovn på 170°C i 15 min. Vend den lune nøddepaté ud på en pæn tallerken og pynt den af med de veganske fedtegrever.

Du kan eventuelt anrette rødbederne pænt på oven på nøddepatéen eller komme dem op i en skål.

Nyd den som den er, eller på vores mørke maltrugbrød eller hvedesurdejsbrød.

TARTELETTER MED SVAMPE A LA CREME - KASSE NR. 2

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Svampe a la creme
  • Tarteletter
  • Kirsebærsyltede rødløg
  • Solbærsyltede rødbeder og sennepskorn


VEJLEDNING
:

Kom posen med svampe a la creme ned i gryden kogende vand. Skru ned til mellem varme og lad den simre i 10 min.

Sæt tarteletterne på et ildfast fad og lun dem i ovnen på 170°C i ca. 10 min. Vær opmærksom på, at tarteletterne er lidt porøse, så håndter dem nænsomt.

Klip posen med svampe a la creme forsigtigt op og hæld det op i en skål. Fyld tarteletterne med svampe a la creme og pynt dem af med kirsebærsyltede rødløg.

CREMET KNOLDSELLERISALAT MED KARRY OG FRISKE ÆBLER - KASSE NR. 3

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Cremet knoldsellerisalat


VEJLEDNING
:

Anret den cremede knoldsellerisalat i en pæn skål.
Pynt af med lidt af rødkålsskudene fra Nabo Farm.
Nyd den på vores mørke maltrugbrød.

GRÆSKARSALAT MED HYTTEOST OG ESTRAGON - KASSE NR. 3

TID I KØKKENET:
Ca. 10 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Bakke med rå, syltede og bagte græskarstykker
  • Hytteost
  • Estragonolie
  • Græskarkerner
  • Frisk estragon


VEJLEDNING
:

Åbn bakken med de tre slags græskar (bagt, syltede og rå). Fordel de bagte og de syltede stykker af græskar på en stor flad tallerken og placer skiverne af rå græskar i mellem.

Tag en teske og fordel hytteosten i mellem stykkerne af græskar. Klip hul i posen med estragonolie og dryp den ud over hele retten.

Drys græskarkerne ud over og aflsut med den friskplukkede estragon. Nyd salaten som den er, eller sammen med vores surdejsbrød.

RISALAMANDE MED HJEMMELAVET KIRSEBÆRSAUCE - KASSE NR. 4

TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Risalamande
  • Kandiserede mandler
  • Kirsebærsauce
  • 1 hel mandel


VEJLEDNING
:

Hvis du ønsker varm kirsebærsauce lunes posen med kirsebærsauce i gryden med varmt vand i ca. 10 min. Klip hul på posen og kom kirsebærsaucen op i en skål.

Rør rundt i risalamanden, anret den i stor skål og kom den hele smuttede mandel i. Kom de kandiserede mandler op en i lille skål.

Server risalamanden med kirsebærsaucen og de kandiserede mandler.

Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her