Du har modtaget fire kasser, hvor du finder din forret i kasse 1, din hovedret i kasse 2, din dessert i kasse 3 og din natmad i kasse 4.
Mangler din tjekliste?
Opvarmningen tager udgangspunkt i en almindelig varmluftsovn.
Tip:
Vi anbefaler, at du sætter tallerkner til forret og hovedret i ovnen i ca. 5 min. ved 200°C varmluft. Tag dem ud 10 min. før de skal servere og dæk dem til med et viskestykke, så de holder sig varme.
Du skal bruge følgende:
* Alle varer med stjerne skal ikke på køl. Opbevar de fire kasser i køleskabet ved 5 grader.
Cremet og skummende blå- muslingebisque med stegte kammuslinger og glaskålsravioli, samt brød med fennikelkompot
TID I KØKKENET:
Ca. 15 min.
30 min. inden forretten serveres
Sæt ovnen på grillfunktionen (ca. 250°C).
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Dup skiverne af syltet glaskål helt tørre med noget køkkenrulle. Kom en teske fennikelkompot på hver skive. Klem med pege- og tommelfinger den ene side af glaskålen sammen, og pres herefter den sidste side ind mod de andre. Pres alle sider hårdt mod hinanden, så den ligner en napoleonshat. Dæk dem til og lad dem stå ude ved stuetemperatur indtil anretning.
20 min. inden forretten serveres
Skær 1 cm. tykke skiver af brødet. Læg skiverne af brød på en rist eller ildfast fad, og smør ca. 1 spsk. af fennikelkom- potten jævnt ud på hver skive. Sæt brødene i ovnen i ca. 5-6 min. indtil de har fået en flot karamelliseret over- flade. Hold øje med dem, så de ikke bliver brændte. Tag brødene ud af ovnen og sæt dem på en rist indtil du skal servere.
10 min. inden forretten serveres
Put posen med blåsmuslingebisque i gryden og skru ned, så vandet blot sim- rer. Lun bisquen i 10 min. med låg på. Dup kammuslingerne helt tørre med noget køkkenrulle.
Kom lidt neutral olie på en MEGET varm pande og steg kammuslingerne 2 min. på den ene side. Vend dem om, når du kan mærke at de slipper panden let, og steg dem yderligere 1 min. Tag dem af panden og krydr dem med lidt salt og friskkværnet peber.
5 min. inden forretten serveres
Tag posen med blåmuslingebisque op
af gryden. Klip et hul i hjørnet og hæld bisquen op i en skål. Brug en stavblender til at skumme bisquen op med.
Tip: Hæld evt. den skummende bisque op i en pæn kande og sæt den ind på bordet.
Anretning
Anret din forret i en dyb tallerken. Kom to stegte kammuslinger i bunden sam- men med en glaskålravioli.
Kom hasselnødder ind i midten og fordel den grønne dildolie ud over hasselnød- derne.
Hæld til sidst den varme og skummende bisque ned i den dybe tallerken inde ved bordet, så den lige akkurat ikke dækker alle komponenterne.
Nænsomt tilberedt nytårstorsk
med letrøget og cremet smør- og fiskesauce, sprødstegt pommes anna, broccoliniskud, marinerede løgskaller og brøndkarse
TID I KØKKENET:
Ca. 15 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
25 min. inden hovedretten serveres
Sæt ovnen på 200°C varmluft.
Tag din pommes anna, og del den i
det antal kuverter, du har bestilt. Sæt stykkerne af pommes anna i et ildfast fad på et stykke bagepapir og sæt dem i ovnen i ca. 20 min.
Sørg for at vandet i gryden småsimrer.
10 min. inden hovedretten serveres
Kom de marinerede løgskaller op i det ildfaste fad med pommes anna og varm dem i ovnen i 5 min.
Kom posen med torsk og smør- og fiskesauce ned i gryden med varmt vand i 6 min. Læg låg på og husk, at vandet skal være varmt, men ikke koge.
Skær bunden af broccoliniskudene. Kom dem ned i gryden med det varme vand i ca. 2-3 min.
5 min. inden hovedretten serveres
Tag det ildfaste fad med pommes anna og løgskaller ud af ovnen, og lad dem stå indtil anretning.
2 min. inden hovedretten serveres
Tag broccoliniskudene op af det varme vand og krydr dem med salt og frisk- kværnet peber.
Tag posen med torsken op af det varme vand og lad posen dryppe af på et viske- stykke.
Tag løgskallerne og pres løgene ud i enkelte ringe.
Anretning
Sæt den varme pommes anna i venstre side af tallerkenen.
Fordel løgringe på tallerknen.
Klip hul i posen med torsken, og hæld for- sigtigt torsken og sauce ud på tallerknen.
Kom to stykker broccolini på hver tallerken.
Pynt af med brøndkarsen.
Gateau marcel med syrlig passions- frugtfromage, ananaskompot, toppet med kokos-, kakao-, kaffecrumble og flager af bitter chokolade
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
Anretning
Put en spiseske i et glas med varmt vand.
Placer et stykke gateau marcel på midten af tallerkenen.
Tag den varme spiseske, drej en halv kugle af passionsfrugtfromagen og placer den ved siden af gateau marcelen.
Kom en spiseske ananaskompot ved siden af.
Sæt to små og én stor chokoladeflage ned i gateau marcelen, så de står flot op.
Afslut med et par teskefulde af kokos-, kakao-, og kaffecrumble.
Gourmet-hotdogs med veganske pølser fra Naturli’, briochebrød, hjemmelavet tomatketchup, estragonmayonnaise og syltede rødløg
TID I KØKKENET:
Ca. 5 min.
DET SKAL DU BRUGE:
VEJLEDNING:
10 min. inden natmaden serveres
Tænd ovnen på 180°C.
Steg pølserne i ca. 8-10 min. på en stegepande med lidt olie til de er gennemvarme og har fået en jævn gylden farve.
Fordel ketchup, estragonmayonnaise og de syltede rødløg i skåle.
Brødet varmes 3-4 minutter i ovnen.
Anret pølser og brød og server for dine gæster.
Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her