Nyheder 29.09.19

Partnerskaber for fremtiden

Hos Cofoco Food tror vi på, at partnerskaber og samarbejder skal være med til at bane vejen for en mere bæredygtig fremtid.

Derfor har vi indgået partnerskaber med to innovative virksomheder: Foodture og Seasony. To virksomheder som ikke bare er med til at udfordre, hvordan vi arbejder med fødevareproduktion i dag, men som også kan være med til at finde en løsning på nogle af de utallige udfordringer, som vi står overfor med fødevareproduktion.

Foodture

Foodture er en ung startup, som producerer en alternativ proteinkilde ved navn Tempeh. Tempeh stammer fra Indonesien, hvor det har været en kilde til protein igennem hundredvis af år. Foodture har genfortolket tempeh og fremstiller deres af sød lupin, som er en sund og bæredygtig bælgfrugt. Sød lupin er blevet opdyrket og spist i Europa siden 400 f.Kr, og gror godt under de nordiske himmelstrøg. Foodtures tempeh er baseret på økologiske og fermenterede lupinbønner. Det er også denne tempeh vi bruger i vores nye økologiske salat.

Seasony

Seasony er grundlagt ud fra tanken om at gøre råvarer produktion hyperlokal og mere bæredygtig samtidigt med, at Seasony udfordrer den traditionelle landbrugsindustri. Seasony har til mål, at producere råvarer af højeste kvalitet uden brug af pesticider, jord og med væsentligt reduceret vandforbrug ved hjælp af hydroponics teknologien.Måske leder du efter vores cateringmenuer?

Se dem her