Nyheder 16.03.21

Påskefrokost 2021 – skal dit påskebord være klassisk eller grønt?

Påskefrokost er for mange den store forårsbebuder og en fast tradition, hvor vi efter en lang og kold vinter endelig kan skåle over et godt og veltillavet måltid og sammen se frem mod en ny sæson og friske forårsgrøntsager.

Påskefrokosten byder ofte på mange traditionelle retter som skidne æg, sild i mange varianter, laks og selvfølgelig lam. Traditioner er gode, men du kan også pifte påskebordet op og servere nogle nye og grønne vegetariske retter til påskefrokostbordet.Læs med og se, hvad vi hos Cofoco Food har sat på vores to påskefrokostmenuer i 2021.

Cofoco Food klarer din påskefrokost, så du kan kræse om dine gæster

Præcis ligesom med voresjulefrokost, har vi simret, stegt, kogt og syltet, så du ikke behøver du at stresse over indkøb, eller at stå i køkkenet i flere timer. Begge vores påskefrokostmenuer – hvad end du vælger den klassiske med kød eller den grønne version, med fisk og lækre vegetariske varianter – er nemme at anrette og kræver ikke de store køkkenkundskaber. Vi har nemlig gjort forarbejdet, så du kan forkæle dig selv og dine gæster med en flot og velsmagende påskefrokost!

Begge menuer kan leveres direkte til døren eller afhentes hosCofoco Food på Amager Landevej 119. Se leveringspriser og hvilke områder vi leverer til

Cofoco Foods klassiske påskefrokost

I Cofoco Foods klassiske påskefrokostmenu har vi samlet en række traditionelle påskeretter med fisk og kød. Påskemenuen er skabt efter devisen: mindre, men bedre kød. Derfor har vi valgt økologisk grønt, samt kød og fisk fra bæredygtige producenter, som har fokus på høj kvalitet og dyrevelfærd. Alle grøntsager til vores klassiske påskemenu er fra Aartiderne og er derfor økologiske. Til vores leverpostej og lammefrikadeller har vi hentet kød fra det bornholmske mikroslagteri Hallegaard, der især er kendt for deres gode håndværk og nænsomme slagtning. Til vores to fiskeretter – gammeldags modnede karrysild og lakserillette – har Fiskerikajen sørget for noget af det bedste fisk, der er fanget med fokus på bæredygtighed og skånsomt kystfiskeri.

 • Gammeldags modnede karrysild fra Fiskerikajen med æg, æble og karse
 • Lakserillette rørt med skyr og dild, lavet på laks fra Fiskerikajen
 • Hjemmerørt hønsesalat med soltørrede tomater og svampe
 • Tarteletter med cremet stuvning af grønne ærter, hvide og grønne asparges toppet med bredbladet persille
 • Kalveleverpostej fra Hallegaard med hjemmesyltede rødbeder og stegte svampe
 • Lammefrikadeller med kød fra Hallegaard med cremet agurkekompot rørt med frisk dild
 • Frisk grøn salat med grønne asparges og græskarkerner, serveret med citrondressing
 • Citronfromage med flødeskum fra Øllingegaard Mejeri og pistaciekrokant
 • Hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød med ølandshvede, lavet på mel fra Mejnerts Mølle

Læs mere om de enkelte retter i Cofoco Food påskefrokost længere nede. 

Cofoco Foods grønne påskefrokost

Trænger du til et grønnere og mere vegetarisk alternativ til påskefrokostens traditionelle kødretter? Så pift påskebordet op med Cofoco Foods grønne påskemenu. Bestiller du den grønne påskefrokost, får du blandt andet en cremet og knasende sellerisalat med valnødder og vindruer, en hjemmerørt nødde-porrepaté og vores sprøde og saftige quinoadeller. Alle grøntsager til vores grønne påskemenu er fra Aartiderne og er derfor økologiske.

Helt vegetarisk bliver det den grønne påskemenu dog ikke. Du får også to påskeretter med fisk: Vores gammeldags modnede karrysild og lakserillette – begge med fisk fra Fiskerikajen – fanget med fokus på nye bæredygtige alternativer og skånsomt kystfiskeri.

 • Gammeldags modnede karrysild fra Fiskerikajen med æg, æble og karse
 • Lakserillette rørt med skyr og dild, lavet på laks fra Fiskerikajen
 • Cremet sellerisalat med valnødder og vindruer
 • Tarteletter med cremet stuvning af grønne ærter, hvide og grønne asparges
 • Nødde-porrepaté med hjemmesyltede rødbeder og stegte svampe
 • Quinoadeller med cremet agurkekompot rørt med frisk dild
 • Frisk grøn salat med grønne asparges og græskarkerner, serveret med citrondressing
 • Citronfromage med flødeskum fra Øllingegaard Mejeri og pistaciekrokant
 • Hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød med ølandshvede, lavet på mel fra Mejnerts Mølle

Gammeldags modnede karrysild

Påskebordet skal naturligvis åbnes med gammeldags karrysild. Silden fraFiskerikajen er modnet på traditionel vis, hvor de hele sild lægges i en tønde med salt i mindst seks måneder. Påskefrokostens absolutte klassiker serveres på vores hjemmebagte rugbrød med friskklippet karse. Du finder vores gammeldags modnede karrysild i både den klassiske og grønne påskemenu.

Lakserillette rørt med skyr og dild

Påskefrokost og laks hører uløseligt sammen! Derfor har vi har rørt en cremet lakserillette med varmrøget laks, skyr og frisk dild. Den varmrøgede laks har vi hentet hos Fiskerikajen. Du finder vores lakserillette i både den klassiske og grønne påskemenu.

Hjemmerørt hønsesalat

Hønsesalaten er endnu en favorit på det kolde påskebord og gør sig ideelt på en skive ristet rugbrød. Vi har rørt vores hønsesalat med mayonnaise, sennep, soltørrede tomater, ristede svampe og kærlighed selvfølgelig. Det eneste du skal gøre, er at pynte med friske ærteskud. Du finder vores hjemmerørte hønsesalat i den klassiske påskemenu.

Cremet sellerisalat med valnødder og druer

Nu når påsken og foråret for alvor står for døren, så er det tid til at sige farvel til de sidste af vinterens rodfrugter med manér. Vi har kombineret den varme og kraftfulde knoldselleri med frisk estragon, valnødder og vindruer til en cremet, knasende og frisk salat. Du finder vores cremede sellerisalat i den grønne påskemenu.

Tarteletter

Intet påskebord uden tarteletter! Som kronen på værket serverer vi i år friskbagte tarteletter med en cremet stuvning af grønne ærter, hvide og grønne asparges toppet med bredbladet persille. Du finder vores tarteletter i både den klassiske og grønne påskemenu.

Lammefrikadeller med kød fra Hallegaard

Findes der noget bedre end smagen af påskebordets lune lammefrikadeller? Vores lammekød kommer fra det bornholmske mikroslagteri Hallegaard og vi serverer i år vores lammefrikadeller med en cremet agurkekompot rørt med frisk dild. Du finder vores lammefrikadeller i den klassiske påskemenu.

Quinoadeller

Til 2021’s påskefrokost præsenterer vi en nyklassiker på det danske påskebord – vores quinoadeller! De lune frikadeller af quinoa er både saftige og sprøde, og sammen med vores cremede agurkekompot rørt med frisk dild, er de et af højdepunkterne i dette års påskemenu. Du finder vores quinoadeller i den grønne påskemenu.

Leverpostej fra Hallegaard

Den lune leverpostej fra Hallegaard serveres med hjemmesyltede rødbeder og stegte svampe. Nyd den på vores hjemmebagte rugrød eller surdejsbrød, lavet på mel fra Mejnerts Mølle. Du finder vores leverpostej i den klassiske påskemenu.

Nødde- og porrepaté med stegte svampe

I år serverer vi en lækker lun hjemmerørt nødde-porrepaté, som du kan nyde sammen med vores friskbagte brød. Vores vegetariske paté komplimenteres perfekt af de stegte svampes dybe smag og de syltede rødbeders syrlige sødme. Du finder vores nødde-porrepaté i den grønne påskemenu.

Grøn salat

Den grønne salat er en vigtig ledsager i årets påskemenu. Den serveres med friske grønne asparges og en let syrlig citrondressing, der spiller elegant op mod bitterheden fra de ristede græskarkerner. Vi anbefaler at nyde salaten til påskemenuens varme retter. Du finder vores grønne salat i både den klassiske og grønne påskemenu.

Klassisk citronfromage

Vi runder dette års påskemenu af med en frisk og luftig citronfromage, som serveres med en let flødeskum lavet på fløde fra Øllingegaard Mejeri og knasende pistaciekrokant. Du finder vores citronfromage i både den klassiske og grønne påskemenu.Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her