Nyheder 18.12.19

Riccos vegetarisk og veganske Folkekøkken

Det nye Riccos Folkekøkken byder på vegetariske og veganske aftensmåltider fra Riccos kaffebarer rundt om i hovedstadsområdet. Alle retter er udviklet i samarbejde med Cofoco Food.

Riccos Kaffebar, som med 12 kaffebarer fordelt over det meste af byen har en stærk lokal forankring, introducerer nu fem sunde bæredygtige take away-retter til travle folk og familier. Det er Ricco Sørensen selv, der er ophav til opskrifterne og hans egen kritiske familie, der har testet og godkendt.

“Jeg har længe gået med en drøm om at udvikle en ny slags folkekøkken med sunde bæredygtige hverdagsretter, som bare smager virkelig godt. Tiden er nok ved at løbe fra boller i karry og chili con carne, så derfor glæder vi os til at give vores bud fremtidens folkelige retter,” forklarer Ricco.

I øjeblikket bliver Riccos Folkekøkken prøvet af på udvalgte kaffebarer, og i løbet af vinteren vil det blive rullet ud på samtlige kaffebarer i København. Der er tale om i alt fem retter, som er forfinet og tilberedt af Cofoco Food. Direktør Kåre Find Nielsen forklarer:

“Det har været en super interessant proces at udvikle disse nye hverdagsretter sammen med Riccos og helt logisk for os at introducere vegetariske og veganske retter. Både Cofoco og Cofoco Food har de sidste par år arbejdet intensivt med at udvikle bæredygtige og grønne alternativer til vores normale måltider.”

Riccos Folkekøkken består i første omgang af fem velsmagende hverdagsretter:

  • Thai inspireret grøn karry med grøntsager
  • Tagine med stegte auberginer, tomat og linser
  • Svampestroganoff med kartofler og røde linser
  • Satay med søde kartofler, tomat og kokosmælk
  • Dahl med røde linser og tomat

Måske leder du efter vores cateringmenuer?
Se dem her