Cofoco Food

Vi skaber fremtidens bæredygtige måltider til folk derhjemme og på farten. Vi har indledt en bæredygtig rejse og omlægning til mere bæredygtige råvare og produktion. Vi samarbejder med virksomheder, der som os, ønsker at passe på vores klima og miljø.

Vi planter træer i Tanzania, udvikler vegetariske og veganske menuer, frokostordninger og retter. Vi har, sammen med Ricco’s kaffebar, købt en kaffefarm i Mexico, med målet om at producere den mest bæredygtige kaffe i verden. Vi arbejder tæt sammen med vores nabo virksomhed; Tæmpeh, der producerer det populære planteprotein tempeh. Med Naturli’ har vi lanceret 4 plantebaserede hverdags-retter, der kan købes i diverse supermarkeder i Danmark. Vi tænker på fremtiden og arbejder derfor, for en verden hvor vi skal spise mindre, men bedre kød. Vi samarbejder bl.a. med det bornholmske slagteri Hallegaard, der er anbefalet af dyrenes beskyttelse.

I efteråret 2019 fik vi installeret et solcelleanlæg på taget af vores storkøkken på Amager. Med solcelleanlægget har vi skabt et mere miljøvenligt og billigere energiforbrug hos Cofoco Food. Vi har også investeret i endnu en solcellepark i Nees, og tilsammen generer de 2 anlæg mere energi end hvad Cofoco-virksomheden som helhed bruger.

Cofoco Food giver folk mulighed for at spise god og ordentlig mad derhjemme og på farten, dette med afsæt i bæredygtighed og kokkehåndværk. Vi leverer hver dag frokost til små og store virksomheder. Vi er på hylderne i 7/11, Føtex Food, Meny og flere førende supermarkeder, med vores hverdagsretter, frisksmurte wraps, sandwich og salater. Vi tilbyder forskellige catering menuer, og har været med på bordet ved utallige fester, events og private middage de sidste 18 år.

Vi er specielt stolte af vores eksklusive julefrokost- og nytårs menu, som hvert år bliver købt og bestilt af mere en 35.000 mennesker her i Danmark. For hver solgte Julefrokost- og nytårs menu planter vi et træ i Tanzania til gavn for miljø og lokalbefolkning.

På Instagram og Facebook deler vi små og store nyheder, og fortæller historier fra vores hverdag i storkøkkenet på Amager. Det er også her at du kan deltage i konkurrencer og få et indblik i alle de mange produkter og produktformer vi tilbyder.

Følg os på Instagram og Facebook:
@CofocoFood

Lær os bedre at kende.

Seneste Cofoco Food nyheder

Inviter dine gæster på middag og lad os stå for maden