Cofoco Food

Om os

COFOCO FOOD skaber fremtidens bæredygtige måltider til dig derhjemme og på farten. Vi leverer catering, convenienceprodukter og foodservice af lokale råvarer og garanterer kvalitet, bæredygtighed og ansvarlighed på alle niveauer i værdikæden.

Cofoco – Copenhagen Food Collective – blev grundlagt i 2005 og har siden da vokset sig til den førende restaurant- og cateringgruppe i Danmark med 100% fokus på bæredygtig gastronomi. Cofoco driver 13 succesfulde restauranter, det 4* boutique hotel Coco i København samt Cofoco Food i Kastrup, der leverer catering, frokostordninger og mad til hverdag og højtider i hele københavnsområdet.

Kvalitet og bæredygtighed

Hos Cofoco Food udnytter vi vores erfaringer og knowhow fra vores restauranter i København til at lave og udvikle fremtidens bæredygtige mad til jer derhjemme, til arrangementer, events og på farten. Vi har indledt en bæredygtig rejse og en konsekvent omlægning til bæredygtige råvarer, produktion og energiforsyning. Vi er på hylderne i 7/11, Føtex Food, Meny og flere førende supermarkeder med vores hverdagsretter, frisksmurte wraps, sandwich og salater. Vi har været med på bordet ved utallige fester, events og private middage de sidste 18 år.

Mad til alle anledninger

Vi er specielt stolte af vores eksklusive menuer til julefrokosten, jule- og nytårsaften, der hvert år bliver bestilt hjem af mere end 35.000 mennesker her i Danmark. For hver solgte julefrokost- og nytårsmenu planter vi et træ i Tanzania til gavn for miljøet og lokalbefolkningen. Vi leverer menuer til alle anledninger: fester, bryllupper, barnedåb, konfirmationer og andre festlige lejligheder. Maden er omdrejningspunktet og hjertet i alt, hvad vi laver – Cofoco er danskernes garanti for overraskelse, kvalitet, tilgængelighed, kokkehåndværk, bæredygtighed og vigtigst af alt – stor velsmag.

Alsidighed og økologi

Cofoco Food forener høj råvarekvalitet og velsmag med en skarp grøn dagsorden i alle led af produktions- og værdikæden. Vores sortiment er varieret og tilpasset enhver smag, hvad enten man er mest til vegetarisk, plantebaseret og vegansk mad, fisk og skaldyr eller kød af høj kvalitet. Vores råvarer er 60% økologiske og kommer fra vores lokale og nationale samarbejdspartnere, som vi løbende udvikler nye retter med og afstemmer med i forbindelse produktion og levering.

Grønne samarbejder

Vi samarbejder med virksomheder, der som os ønsker at passe på vores klima og miljø samt at sætte grøn omstilling og bæredygtighed allerforrest. Vi arbejder f.eks. tæt sammen med vores nabovirksomhed Foodture, der producerer det populære nordiske planteprotein Tæmpeh. Mikro-gartneriet We Do Plants leverer hjemmegroede krydderurter og mikrogrønt til vores menuer. Sammen med Naturli’ har vi lanceret fire plantebaserede hverdagsretter, der kan købes i diverse supermarkeder i Danmark, f.eks. Brugsen, Føtex, Meny og Irma.

Mindre, men bedre kød

Vi tænker på fremtiden og arbejder for en verden, hvor vi skal spise mindre men bedre kød. Kød skal produceres efter højeste standarder inden for bæredygtig produktion, forarbejdning og dyrevelfærd og derfor samarbejder vi med det bornholmske slagteri Hallegaard, der er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Hallegaard leverer bornholmsk oksekød, grisekød, fjerkræ, pølser, patéer, postejer og pålæg direkte til Cofoco Foods menuer.

Grøn energi

I efteråret 2019 fik vi installeret et solcelleanlæg på taget af vores storkøkken på Amager. Med solcelleanlægget har vi skabt et mere miljøvenligt og billigere energiforbrug hos Cofoco Food. Vi har også investeret i endnu en solcellepark i Nees, og tilsammen generer de to anlæg mere energi end hvad Cofoco-virksomheden som helhed bruger. Cofoco Food giver folk mulighed for at spise god og ordentlig mad derhjemme og på farten, dette med afsæt i bæredygtighed og klassisk kokkehåndværk. Vi leverer hver dag sund og bæredygtig frokost til små og store virksomheder.

Vi planter træer

Siden starten af 2019 har Cofoco plantet træer til fordel for klimaet. Vi startede i Tanzania via samarbejdet med Green Earth Appeal, hvor vi hidtil har plantet knap 120.000 træer. I slutningen af 2019 udvidede vi vores træplantningsinitiativ med endnu et samarbejde – denne gang i Veracruz, Mexico. Målet er her at plante op mod 300.000 frugttræer – og vi er allerede godt på vej – følg med i udviklingen af vores træplantning her.

Indsamlingsregnskab for plant et træ-indsamling

Cofoco Food ApS´s ledelse har dags dato behandlet og godkendt indsamlingsregnskab fra den 31. marts 2021. Indsamlingsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med regnskabsbestemmelserne i bekendtgørelse nr. 820 af 27. juni 2014. Indtægter og udgifter er indregnet i indsamlingsregnskabet i overensstemmelse med den beskrevne anvendt regnskabspraksis. Det er vores opfattelse, at indsamlingsregnskabet giver et retvisende billede af indsamlingens omfang og resultat, herunder af de totale indsamlede midler med fradrag af udgifter afholdt i forbindelse med indsamlingen samt at beskrivelsen af indtægter og udgifter er korrekt og fyldestgørende og i overensstemmelse med indsamlingstilladelse fra indsamlingsnævnet af 11. november 2020. Indsamlingen er foretaget i overensstemmelse med reglerne i indsamlingsloven og bekendtgørelse nr. 820 af 27. juni 2014 om indsamling m.v., jf. bekendtgørelsen §8 stk. 3. København, den 9. april 2021. Læs hele indsamlingsregnskabet.

Klimakaffe

Sammen med Riccos kaffebar har Cofoco Food og Cofoco gjort op med idéen om kaffe som klimabelastning. På vores fælles plantage El Olmo i Mexico producerer vi kaffe der ikke blot er bæredygtig, men efterlader et positivt miljø-aftryk. Bæredygtighed er en filosofi, som vi jagter i hele vores virke og som har gjort El Olmo til en international miljø-pioner.  Det betyder, at vi på sigt kan sikre, at kaffen du drikker bliver CO2 neutral.

Se denne film og lær meget mere om kaffedyrkning og vores gode projekt.

Lad os følges ad

På Instagram og Facebook deler vi små og store nyheder og fortæller historier fra vores hverdag i gastronomiens univers. Det er også her at du kan deltage i konkurrencer og få et indblik i alle de mange produkter og produktformer vi tilbyder.

Følg os på Instagram og Facebook:
@CofocoFood

Lær os bedre at kende.

Seneste Cofoco Food nyheder

Grillede grøntsager er ikke bare tilbehør til kødet. Læs med og se hvilke grøntsager der er gode at grille, til glæde for både vegetarer og kødspisere. 
Catering i København. Bestil din pinsefrokost hos Cofoco Food og få leveret i hele København, Storkøbenhavn og på Sjælland.
Opskrift på sprød og cremet sellerisalat med stegt og rå knoldselleri. Perfekt som tilbehør til kødretter eller som stjernen til en vegetarisk frokost.
Sprøde og veganske quinoadeller - opskrfit fra Cofoco food