Få den traditionelle juleaften uden stress og indkøb
Cofocos kokke har snittet, stegt og blancheret årstidens bedste råvarer, og simret saucen til perfektion, så din juleaften bliver velsmagende og klassisk – ligesom den skal være.
I år kan du glæde dig til en dansk, økologisk landand som kronen på værket. Vi har fyldt den med æbler, svesker, appelsin og et drys af kanel, og forstegt den for dig, så du blot skal varme den i ovnen og skære den ud ved bordet. Saucen er der selvfølgelig også sørget for! Vi har brugt mange timer i køkkenet på at koge, reducere og smage andesaucen til, så du næsten kan høre englene synge. Kartoflerne er nøje udvalgt - både til de brune kartofler og de hvide kartofler - så du får små, lækre, danske kartofler, der passer perfekt til tallerkenen. Det ville ikke være juleaften, hvis der ikke var en klassiske, hjemmelavede rødkål på bordet, og nu skal du ikke bruge tid på at snitte kål den 23. december. Vores kokke har fået fingrene i dejligt økologisk rødkål fra Lammefjorden, som de har snittet fint og kogt sammen med appelsin, stjerneanis og langpeber, der giver kålen et let krydret kick! Kerer du for endnu mere kål, så fortvivl ikke. Vi har selvfølgelig også en frisk og sprød salat med grønkål og spidskål, der giver en knasende kontrast til julens smagfulde og dybe retter. Som rosinen i pølseenden har vi selvfølgelig skabt den perfekte risalamande, der sætter prikken over i’et på middagen til juleaften. Vi vender risene nænsomt med letpisket fløde og polynesisk vanilje, og topper herligheden med kandiserede mandler og vores helt egen hjemmelavede kirsebærsauce.
Hele herligheden er pakket nemt, overskueligt og uden brug af mere plastik end nødvendigt, så du let kan anrette og lune retterne til juleaften.