Frokostordning 2022

Lad os bruge tiden i køkkenet, så I kan bruge tiden på arbejdet

Er du allerede kunde?
Log ind her

Hverdagens vigtigste pause fortjener den bedste frokost.

Sæsonens bedste råvarer, stor smag og duften fra alverdens vidunderlige køkkener. Det er kernen i Cofoco Lunch – Cofoco Foods frokostordning. Vælg imellem meat, hvor mindre og bedre kød komplimenteres af gode grøntsager, eller green, hvor sæsonens bedste grøntsager forvandles til en velsmagende vegetarisk frokost.


Se menuen til green her

Antal

+5 kuverter.

Sæsonens bedste råvarer

Vi udvælger udelukkende de bedste, sæsonaktuelle råvarer til jeres frokost.

Klassisk detaljeorienteret kokkehåndværk

De bedste kokke skaber velsmag, variation og spændende smagskonbinationer, så I er sikre på begejstring og gode samtaler ved frokostbordet.

Frisk bagværk på økologisk mel

Vi bager alt brød og kage i eget bageri med det bedste økologiske mel fra Aurion.

Michelin-kok, Thomas Parry har skabt vores to frokostmenuer ud fra klare principper omkring velsmag, variation og spændende smagskombinationer. Sammen med lokale danske landmænd og avlere udvælger vi udelukkende de bedste råvarer, så I er sikre på nærværende gastronomiske oplevelser i hverdagens vigtigste pause.


1. Få dit skræddersyede tilbud

Kontakt os og lad os imødekomme dine ønsker inden for 48 timer i hverdagene.

2. Fleksibel løsning 
Du styrer frokostordningen. Op- og nedjuster antal kuverter inden kl. 12.


3. 14 dages bindingsfri prøveperiode

Vi tror på vores mad. Derfor tilbyder vi en bindingsfri prøveperiode på frokostordningen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud.
→ Tryk her

The Chef

Til at skabe den ultimative frokost har vi allieret os med branchens bedste kokke.

Ført an af vores udviklingskok Thomas Parry, som har arbejdet på flere Michelin-restauranter bl.a. The Fat Duck, The Paul og The Waterside Inn,
og ligeledes vundet Sukkertoppen i 2018.

Parry’s store passion er bagværk og kager, og derfor har han udviklet vores helt eget brødkoncept og skabt et bageri, som hver dag bager brød og kager, hvor vi bruger overskydende og ‘grimme’ grøntsager, der normalt vil blive frasorteret.

For mig er frokost noget, der skal kunne skabe begejstring og fornyet energi, maden skal selvfølgelig kunne mætte, men også invitere til en dialog omkring smag, dyrevelfærd og sæsonens bedste råvarer.

Vi har skabt en frokost, der kombinerer klassisk detaljeorienteret kokkehændværk med spændende smagskombinationer og en gennemtænkt helhedsoplevelse - Thomas Parry

The Food

Hverdagens vigtigste pause fortjener den bedste frokost.

Cofoco Lunch er en frokostordning, hvor hverdagens vigtigste pause fyldes af nærværende gastronomiske oplevelser, så du og dine kollegaer får fornyet energi til resten af dagen. 

Vores professionelle kokke laver al mad fra bunden af sæsonens bedste, lokale råvarer, så I er sikre på stor smag, velsmag, variation og spændende smagskombinationer fra alverdens vidunderlige køkkener.  

The Bread

Vi bekæmper madspild med bagværk.

Vores udviklingskok Thomas Parrys store passion er bagværk og derfor har han udviklet et helt nyt brødkoncept og skabt et bageri, som hver dag bager frisk brød med det bedste mel fra Aurion – Danmarks førende økologiske mølleri.

For at bekæmpe madspildet bruger vi eventuelle overskydende og ‘grimme’ grøntsager i vores brød. Det skaber både overraskende og lækkert bagværk til jeres frokost. 

The Cake

Hver torsdag bager vi frisk kage til jeres frokost.

Vi skaber nye kreative højder inden for velkendt sødt bagværk. Thomas Parry en kyndig konditor og sørger for at du og dine kollegaer kan se frem til ugens søde indslag. 

Jeg elsker at tage en traditionel kage, og udfordrer folks forventninger til kombinationer. Det kan f.eks. være at bruge kandiserede solsikkekerner i chokoladebrownie, eller kokosmælk og peanutbutter i den velkendte og danske drømmekage - Thomas Parry

The Local Connection

For at sikre den største smag, har vi især fokus på danske råvarer i sæson.

Vi samarbejder tæt med lokale avlere for at sikre størst mulig friskhed og kvalitet af de råvarer vi bruger.

De bedste råvarer fortjener også den bedste behandling. Derfor bruger vi hver uge forskellige smagsskabende tilberedningsformer - fermentering, syltning, saltning, grill og dehydrering.

Som hver især er med til at fremhæve de enkelte råvarers karakter og kvalitet.

Vi samarbejder med de mest innovative råvarerproducenter for at teste og udvikle fremtidens råvarer

Skal vi lave jeres frokost?

Kontakt
Pris
Ændringer i kuvertantal
Levering
Menuplan
Minimumsbestilling og planlægning af næste uge
Service
Betaling
Opsigelse
Prisregulering
Hvordan håndterer I madspild?
Hvem kan spise frokosten?
Hvilke råvarer bruger I til frokosten?

meat

En frokostbuffet fra Cofoco Food med de bedste grøntsager, nøje udvalgt kød og fisk giver dig og dine kollegaer velsmag, variation og spændende smagskombinationer til hverdagens vigtigste pause.

Læs mere

green

En vegetarisk frokostbuffet fra Cofoco Food giver dig og dine kollegaer velsmag, variation og spændende smagskombinationer til hverdagens vigtigste pause.

Læs mere