Om Cofoco Food

Cofoco Food skaber fremtidens bæredygtige måltider til dig derhjemme og på farten. Vi leverer catering, convenienceprodukter og foodservice af lokale råvarer og garanterer kvalitet, bæredygtighed og ansvarlighed på alle niveauer i værdikæden.

Cofoco – Copenhagen Food Collective – blev grundlagt i 2004 og har siden da vokset sig til den førende restaurant- og cateringgruppe i Danmark med 100% fokus på bæredygtig gastronomi. Cofoco driver 14 succesfulde restauranter, det 4* boutique hotel Coco i København, samt Cofoco Food i Kastrup, der leverer catering, frokostordninger og mad til hverdag og højtider i hele københavnsområdet.

Høj kvalitet og smag

Vi laver autentisk og velsmagende mad, skabt af lokale og sæsonaktuelle råvarer.

Leveret til dit dørtrin

Vi leverer vores catering i hele København, Storkøbenhavn og på Sjælland - lige til din dør.

Professionelle kokke

Alt vores mad bliver tilberedt i Kastrup af professionelle kokke.

Bæredygtighed

Læs mere her om vores bæredygtige mål

Cofoco Catering

Catering fra Cofoco Food er mad ud af huset til årets festlige lejligheder, mærkedage og højtider. Hvad enten det er forårets hyggelige frokoster, som påskefrokost og pinsefrokost, grillmenuen til din sommerfest, julefrokosten med familie, venner eller kollegaer, maden til juleaften eller den elegante menu til nytårsaften.

Læs mere her

Cofoco restauranter

Cofoco – Copenhagen Food Collective er et kollektiv af 14 succesfulde restauranter i København, hvor kærligheden til det gode måltid, respekt for dig og råvarerne, nysgerrighed og kærlighed er samlingspunktet.

Lær mere om vores restauranter her

Klimakaffe

Sammen med Riccos kaffebar har vi og Cofoco gjort op med idéen om kaffe som en klimabelastning. Se denne film om kaffedyrkning med et positivt miljøaftryk fra vores fælles bæredygtige plantage El Olmo i Mexico.

Kommende menuer

Se vores forskellige Catering menuer

Nyheder

Få serveret alle ting Cofoco - fra nye restauranter, menuer og initiativer til at gøre vores industri mere bæredygtig.