Påskefrokost 2022

Påskefrokost 2022

Personer +4 Arbejdstid 25 min Opvarmning Muligt

Lad Cofocos erfarne kokke bruge tiden i køkkenet, og pynt påskebordet med forårets lækreste påskeretter.




Klassisk 285,00 KR. / Person
Vegetarisk 265,00 KR. / Person
Checkout

Byd familie og venner på en velsmagende påskefrokost, og fyld påskebordet med de bedste vegetariske eller klassiske forårsretter.

Forårets fornemmeste budbringer er uden sammenligning en frisk påskefrokost, hvor sæsonens bedste grøntsager, lidt og godt kød og smagfulde fiskeretter indtager tronen, og endelig varsler os om varmere og lysere tider.

Hvad end du er til en klassisk påskefrokost med kød, fisk og fjerkræ eller en moderne vegetarisk påskefrokost med årstidens bedste grøntsager, så har Cofoco Food det hele klar til dig og dine gæster, så I kan skåle og nyde en rigtig restaurantoplevelse i hjemmets vante rammer.

Find din opvarmningsvejledning her:
Klassisk påskefrokost
Vegetarisk påskefrokost

Bemærk: Bestiller du en påskefrokost fra Cofoco Food er en minimumbestilling 4 kuverter.

Personer +4
Arbejdstid 25 min
Opvarmning Muligt
Sværhedsgrad Nem
Opbevaring 5 grader køl
Udstyr Ovn, Ildfast fad, Saks eller lille kniv, 3 L gryde, Brødkniv, Kokkekniv, Skærebræt, Serveringsbestik, fade og skåle til servering, Service til det rette antal gæster, Komfur

Menuen 2022

Ofte stillede spørgsmål

Kan I fortælle mere om menuerne til påskefrokost 2022?
Kan jeg selv hente min mad?
Hvordan fungerer levering?
Hvordan ændrer jeg min ordre?
Jeg har ikke modtaget en email. Hvad gør jeg?
Hvordan annullerer jeg min ordre?
Hvad hvis jeg har allergier?
Kan jeg få min påskefrokost leveret opvarmet?
Følger der en opvarmningsvejledning med til påskefrokosten?

Kan I fortælle mere om menuerne til påskefrokost 2022?

Lyset vender og foråret er lige om hjørnet, og det betyder, at det er tid til den årlige påskefrokost, hvor forårsfriske retter endelig kan pryde bordet derhjemme sammen med familien eller vennerne.

Siden 2004, har vi hos Cofoco bestræbt os på at levere kulinariske oplevelser, til dig der ønsker at bruge mere tid med dine nærmeste, og mindre tid i køkkenet. Vi har i dag 14 forskellige restauranter, der serverer autentisk og velsmagende mad, skabt af lokale sæsonaktuelle råvarer. Derfor er du sikker på en velsmagende restaurantoplevelse, når du bestiller en påskefrokost fra os.

Vores dygtige Michelin-kok, Thomas Parry, har sammensat sit bud på to påskemenuer. Vælg mellem en traditionel påskefrokost, hvor vi kombinerer lidt og godt kød, friske retter med fisk og fjerkræ til den perfekte påskemenu. Eller lad grøntsagerne indtage hovedrollen, og vælg vores vegetariske version, hvor sæsonens bedste grøntsager forvandles til moderne vegetariske påskeretter.

Hele herligheden er pakket nemt, overskueligt og uden brug af mere plastik end nødvendigt, så du let kan anrette og lune retterne til din påskefrokost.

Cofoco Foods klassiske påskefrokostmenu

  • Glæd dig til klassiske, kolde påskeanretninger, som solgule, krydrede karrysild med syltede grønne tomater og saltede kapers. 
  • Den ferske og skånsomt opdrættede laks har vi gravet efter traditionelle principper med masser af dild, men også fennikelfrø og stjerneanis for et lækkert lakrids-kick!
  • Du skal selvfølgelig ikke snydes for forårets førsteelsker – de hvide asparges. Sammen med de sprøde asparges serverer vi smilende økologiske æg, friske håndpillede rejer og en skøn hjemmerørt dildmayonnaise. 
  • Påskekyllingen gør sin entré på påskebordet i form af vores klassiske hønsesalat, lavet på økologisk kylling fra Rokkedahl og rørt med økologisk græsk yoghurt, hjemmerørt mayonnaise, cornichoner, soltørrede tomater og sprøde grønne asparges. 
  • Et rigtigt påskebord fortjener en ægte forårstærte. Vi har bagt bundene på det bedste økologiske mel fra Aurion, og fyldt dem med danske porre, friske grønne asparges, sprøde valnødder, frisk feta og fennikel – sprød, cremet og knasende lækker! 
  • Lun leverpostej skal du selvfølgelig heller ikke være foruden. Derfor sørger vi for en postej fra det bornholmske mikroslagteri Hallegård, hvor det gode håndværk og kød af høj kvalitet kan smages i hver en bid. 
  • Det varme indslag i vores klassiske påskefrokost er i år en sand klassiker på frokostbordet – oksemørbrad a la creme vendt i en cremet flødesauce med marksvampe og østershatte. 
  • Til at runde din traditionelle påskefrokost af med manér har vi lavet en luftig og ypperlig ymerfromage med en sød og syrlig bund af rabarberkompot, smagt til med stjerneanis og frysetørrede hindbær og toppet med en sprød marengs, drysset med mandler, pistachienødder og frysetørrede hindbær. 

Cofoco Foods vegetarisk påskefrokostmenu

Skal din påskefrokost have fuldt fokus på de gode grøntsager? Så vælg vores vegetariske frokost til påsken 2022, hvor traditionelle påskeretter trylles om til grøntsagsbaserede favoritter, der får selv de største kødspisere til at kigge misundeligt på din tallerken. Vores dygtige kokke har i år sammensat et moderne, grønt bud på forårets første familiefrokost. 

  • Glæd dig til tynde skiver af frisk knoldselleri, marineret i stikkelsbær og syltede sennepskorn og toppet med en frisk crudité af fennikel. 
  • Nyd forårets fornemmeste grøntsag – de hvide asparges – med en let syrlig og cremet tartarsauce. 
  • Et påskebord er selvfølgelig ikke komplet uden tarteletter, og vores vegetariske butterdejstarteletter fyldes med en let forårsfrikassé med økologiske ærter, grønne asparges og frisk ramsløg. 
  • Græskar er genialt til cremede salater, og når det bages kommer den lækre, søde smag smukt frem. Vores vegetariske græskarsalat vendes med en hjemmelavet mayonnaise, creme fraiche, rå sukkerærter og haricot verts, så det knaser skønt. 
  • Vi siger farvel til vinterens sidste beder med manér! Gule og røde beder bages og serveres sammen med en økologisk, fynsk rygeost, let bitter julesalat og salgtbagte valnødder – skønt, sprødt og fuld af smag! 
  • Den sidste salat til dit vegetariske påskebord er en skøn blanding af langtidsbagte jordskokker og en cremet og syrlig spread af cashewnødder og kikærter.
  • Til at runde din vegetariske påskefrokost af med manér har vi lavet en luftig og ypperlig ymerfromage med en sød og syrlig bund af rabarberkompot, smagt til med stjerneanis og frysetørrede hindbær og toppet med en sprød marengs, drysset med mandler, pistachienødder og frysetørrede hindbær. 

#CofocoFood

Hvem snakker om os på Social?